Hent Voldgiftnævnets procesregler efter AB18

Voldgiftsnævnets bestyrelse har vedtaget nye procesregler efter AB18. Reglerne udspringer af kapitlet om tvister i AB18-aftalesystemet, og indeholder også visse opdateringer for de allerede eksisterende regelsæt. I AB18 lægges der op til anvendelse af hurtigere og billigere tvisteløsningsformer, og det nye regelsæt søger at understøtte dette gennem mere klare tidsrammer for sagernes behandling, øget gennemsigtighed i processtyringen og mere digital sagshåndtering. De nye regler gælder mediation og mægling, syn og skøn samt regler for beslutninger om stillet sikkerhed, hurtig afgørelse og voldgift. Du kan finde alle reglerne på Voldgiftsnævnets hjemmeside.

Ansvarsbegrænsning

Indholdet på siden/portalen sigter på at give overblik over nogle af de væsentligste nyskabelser i det nye aftalesystem. De gode råd og de tilhørende værktøjer er overordnede og generelle. Anvendelsen skal derfor altid vurderes kritisk i forhold til den konkrete opgave. Bygherreforeningen kan derfor ikke holdes ansvarlig, hvis man vælger at anvende indholdet på siden/portalen konkret.

Kurser og arrangementer: Bliv klogere på AB18-systemet

 • 20
  april
  Aftaler - Online

  Praktiske værktøjer til AB-systemet

  Bygherreforeningen har udviklet en række praktiske værktøjer, som du kan bruge, når du arbejder med AB18-systemet. På dette online kursus bliver du introduceret til de praktiske værktøjer, og hvordan du…

 • 28
  april
  Aftaler - Online

  AB18 for bygherrer

  På dette online kursus får du en introduktion til AB18-aftalesystemet med nedslag i de væsentligste elementer, du som bygherre skal kende særligt til.

 • 11
  maj
  Aftaler - København

  Introduktion til BR18

  På dette kursus giver vi dig en overordnet introduktion til BR18, så du som bygherre bliver rustet til at varetage ansvaret for, at dine byggerier lever op til byggelovgivningen. Vi…