Nyhed -

19/08/2022

Ændringer i nyhedsbreve: Nu kommer der mere fokus på bygherrens faglighed

Fra næste uge kommer Bygherreforeningens nyhedsbreve til at ændre sig. Medlemmer kan nu se frem til indhold med et større fokus på fagligheden som bygherre, der kan understøtte rollen i byggeprocessen og som aktør i samfundet. Som noget nyt vil foreningen også vende blikket ud til byggebranchen med et indblik i, hvordan branchen ser ud fra en bygherres perspektiv.

I starten af året vedtog Bygherreforeningen en ny strategi, der har som overordnet formål at styrke og udvikle den faglige identitet blandt bygherrerne samt at sikre en øget forståelse for bygherrens rolle i samfundet. Som et led i det, vil foreningen nu tilbyde medlemmerne indhold, der i højere grad styrker dem i fagligheden som bygherre:   

“Vi ønsker at styrke vores medlemmer i deres faglighed og identitet som bygherre. Derfor vil medlemsbrevet, som bliver sendt ugentligt til foreningens medlemmer, fremover være mere præget af indhold, der kan styrke bygherrerollen i byggeprocessen, give værktøjer til at håndtere aktuelle udfordringer, og som vil bringe vores medlemmer på forkant med trends og tendenser” fortæller Henrik L. Bang, direktør i Bygherreforeningen.  

Bygherrens perspektiv skal ud til branchen 

Samtidig skal bygherrens position synliggøres i byggebranchen og resten af samfundet. Derfor vil sidste nyhedsbrev i måneden fremover også henvende sig til andre aktører i branchen og give dem indblik i, hvordan byggeriet ser ud fra bygherrens perspektiv. 

“Vi ønsker at synliggøre bygherrens rolle, både i byggebranchen og resten af samfundet. Derfor vender vi en gang om måneden perspektivet til hele byggebranchen for at give dem indblik i, hvordan aktuelle problemstillinger, trends og analyser, tendenser, markedet, politiske udspil og meget mere ser ud med en bygherres briller på” siger Henrik L. Bang.  

Nyhedsbrevet sidst på måneden bliver både sendt til medlemmer og en liste af eksterne følgere fra branchen, der ønsker at få indblik i, hvad der optager bygherrerne og hvad der foregår i Bygherreforeningen.  

 

Er du ikke medlem af Bygherreforeningen, men ønsker at modtage et månedligt nyhedsbrev, der giver indsigt i, hvordan byggebranchen ser ud fra bygherrens perspektiv samt indblik i relevante arrangementer og netværksmuligheder, som Bygherreforeningen tilbyder, kan du skrive dig op til at modtage det her.

Nyheden er skrevet af Freya Andersen

Aktuelt

Brand i Børsen: Tid til omtanke, ikke drastiske konklusioner

Henrik L. Bang, direktør i Bygherreforeningen, udtrykker dyb medfølelse med Dansk Erhverv, og sender varme tanker til beredskabet, der kæmpede for at slukke branden og sikre området. Han håber på, at vi kan lære af situationen og bruge den tragiske hændelse til at blive klogere på, hvordan vi forebygger ildebrande og ødelæggelser af historiske bygninger. Også i en situation, hvor vi samtidig arbejder med en bæredygtig omstilling af byggeriet.
19/04/2024/af Sofie Meyer

Bofællesskabsudvikler: ”Jeg stiller nogle andre spørgsmål, og prøver at vende tingene lidt på hovedet”

I månedens bygherreportræt kan du møde Tania Nissen, udviklingsdirektør hos Hyllegaard Udvikling en del af Vanaheimr, der bl.a. udvikler stor-bofællesskab og projekter inden for landbrug og energioptimering. Tania er ny i byggebranchen, og med sit blik ude fra, brænder hun for nyskabelse. Hun er optaget af at optimere processer, og så ønsker hun at udfordre de etablerede metoder og tankegangen omkring risiko, profit og samarbejde.
15/04/2024/af Sofie Ullum Jensen

Psykologisk sikkerhed kan gøre at fejl opdages i tide

Fejl og misforståelser kan koste dyrt på bygge- og anlægsprojekter, både i forhold til tid, økonomi, image og samarbejde, og jo senere fejlene kommer på bordet, desto dyrere risikerer de at blive. Bl.a. derfor vinder nye samarbejdsformer frem, som skaber bedre rammer for medarbejdernes psykologiske sikkerhed, hvor der fx er plads til at indrømme fejl uden at blive dømt eller udstødt. Til en workshop i Samarbejdsløftet i marts blev det tydeligt, at begrebet ikke kun er relevant i en snæver byggepladskontekst, men lige så vigtigt for bygherrerne på ledelsesgangene.
12/04/2024/af Sussi Hansen

Styrk din faglighed på et af vores kommende arrangementer

[av_custom_masonry_entries 0_pos_post='' 1_pos_post='' 2_pos_post='' 3_pos_post='' post_terms='Kursusemne,48,50,58,56,57,51,54,49,59,52,63,55' nr_posts='3' nr_off_posts='' post_order='ASC' grid_layout='without_top' top_image='http://bygherreforeningen.kathlab.dk/wp-content/uploads/2018/06/Overblik-over-ændringer-i-AB.jpg' attachment='2544' attachment_size='full' masonry_filter='hide' av_uid='av-jia0oanc' custom_class='']

Få den nyeste viden fra Bygherreforeningen i din indbakke

Ja tak – send mig Bygherreforeningens nyhedsbrev