Hvem er vi? - Bygherreforeningen

Om os

Mette Kristensen

Mette Kristensen

Seniorprojektleder

Mette Kristensen er seniorprojektleder i Byg med unge-alliancen med ansvar for daglig ledelse af projektet, i samarbejde med bygherrer og øvrige aktører om rekruttering af unge til byggerier. Mette har bred erfaring fra udviklingsprojekter om kvalitet, motivation og fastholdelse og lærlinge på erhvervsuddannelserne, samt erfaring med lærepladspladsopsøgende arbejde og match af elever til virksomheder indenfor inden for bygge- og anlæg uddannelserne. Mette er uddannet cand.scient.anth. fra Københavns Universitet.

Telefon: (+45) 2096 8403
Mail: mek@bygherreforeningen.dk

Lone Thrane

Lone Thrane

Seniorprojektleder

Lone Thrane er seniorprojektleder i Byg med unge alliancen, med ansvar for samarbejde med bygherrer og boligsociale indsatser om at få flere i lære i byggeriet. Hun har 20 års erfaring med udvikling af uddannelse til de udførende i byggeriet. Lone har en baggrund som tømrer, og er uddannet Cand. Pæd. i Generel Pædagogik fra Aarhus Universitet.

Telefon: (+45) 2096 8819
Mail: lot@bygherreforeningen.dk

Karin Parbst

Karin Parbst

Seniorprojektleder

Karin Parbst er projektleder i Byg med unge-alliancen med ansvar for samarbejde med bygherrer og de enkelte byggerier herunder Letbanen i København. Karin har arbejdet i byggebranchen i mange år, har indgående kendskab til erhvervsuddannelserne som tidligere leder af et praktikcenter. Hun har desuden arbejdet med arbejdsmiljø og diversitet og har et stort netværk i branchen. Karin har en baggrund som bygningssnedker og uddannet Cand. Comm. fra RUC.

Telefon: (+45) 5379 5575
Mail: kap@bygherreforeningen.dk

Få den nyeste viden fra Bygherreforeningen i din indbakke

Ja tak – send mig Bygherreforeningens nyhedsbrev