Bæredygtighed - Bygherreforeningen
  • Bæredygtighed

Under temaet ‘Bæredygtighed’ finder du arrangementer, der opdaterer dig på den nyeste viden inden for krav til bæredygtigt byggeri og sætter fokus på, hvordan du kan inddrage bæredygtighed i dine projekter – på flere parametre. Her får du blandt andet indblik i, og forståelse af, flere fundamentale grundværktøjer, som bygherren bør kende til og benytte for at sikre bæredygtigheden i projekter. Bliv fx klogere på LCA og LCC, EU’s taksonomi, relevante ydelsesbeskrivelser, bæredygtige udbud, muligheder i forhold til dokumentation, bæredygtige byggematerialer m.m. Arrangementerne sætter både fokus på den klimamæssige, sociale, og økonomiske bæredygtighed. 

Arrangementer indenfor ‘Bæredygtighed’ henvender sig både til dig, som arbejder med bæredygtighed i dine projekter og ønsker at blive opdateret på den seneste viden på området og til dig, som har ambitioner om at løfte vigtige bæredygtighedsdagsordener, men mangler værktøjerne til at komme godt fra start. 

Du kan også vælge at tilmelde dig Bygherreforeningens uddannelsesforløb i bæredygtighed for bygherrer. Du kan læse mere om forløbet og tilmelde dig herunder. 

Uddannelsesforløb, kurser og arrangementer om Bæredygtighed:

Virksomhedskurser

Når i er flere, der skal have fælles fodslag

Skab et fælles fundament for udvikling og viden i jeres organisation med et virksomhedskursus arrangeret af Bygherreforeningen.

Få den nyeste viden fra Bygherreforeningen i din indbakke

Ja tak – send mig Bygherreforeningens nyhedsbrev