• Bygherrenetværk nord

Bygherrenetværk nord er et tilbud til medlemmer i Nordjylland. Netværket mødes tre gange om året. Fokus er på at udveksle erfaringer om aktuelle udfordringer som bygherre og om de aktuelle initiativer i branchen. Netværket tilbydes som gratis medlemsgode for vores medlemmer vest for Storebælt.

Formål

Formålet med Bygherrenetværk Nord er at skabe et mødested for bygherrer i Nordjylland, hvor faglige aktiviteter kan drøftes, mens inspiration og viden deles. Netværket fungerer derfor i en uformel ramme, hvor der er mulighed for fortrolig sparring med ligesindede.

Målgruppe

Netværket henvender sig til bygherrer i Nordjylland, som er medlemmer af Bygherreforeningen, og som ønsker at udvikle det gode samarbejde, nye løsninger og dele ud af deres erfaringer i rollen som bygherre.

Netværket består af repræsentanter fra offentlige, almene og private bygherreorganisationer i det nordjyske.

Temaer

Emner for tidligere møder har bl.a. været:

 • Bygherrens samarbejde med rådgivere i ABR18
 • Kompetenceafklaring – Bygherreorganisationens kompetenceprofil og Bygherreforeningens Kompetencetjek
 • Håndtering og reducering af mangler og budgetoverskridelser
 • Samspil mellem byggeri og byudvikling
 • Overgangen fra byggeri til drift

Tid og sted

Netværket mødes tre gange årligt, og værtskabet går på skift mellem medlemmerne.

Netværket mødes hos værten eller på et aktuelt byggeri. Vi mødes om morgenkaffen til opdateringer bordet rundt og to-tre faglige oplæg. Møderne afsluttes med fælles frokost og aftaler for næste møde. Møderne planlægges for et år ad gangen og ligger typisk fra kl. 8:30-13:00.

Pris for deltagelse

Netværket er gratis for medlemmer af Bygherreforeningen. Er I ikke medlem af Bygherreforeningen, eller har spørgsmål til/ønske om at blive en del af netværket, er I velkommen til at kontakte Henrik L. Bang i Bygherreforeningen.

OBS: Netværket er kun for foreningens medlemmer.

Direktør
Henrik L. Bang

hlb@bygherreforeningen.dk

Tlf.: 4042 5575

Topfoto: LøbeUniverset

Kurser og arrangementer relateret til emnet

 • 21
  september
  Aftaler - Aarhus

  AB18 for bygherrer

  Her får du indsigt i den grundlæggende entrepriseret. Du får en introduktion til AB18 og en gennemgang af aftalesystemet med nedslag i de væsentligste elementer, du særligt skal kende til…

 • 22
  september
  Økonomi - København

  Økonomistyring og contract management for bygherrer

  På dette kursus får du en introduktion til økonomistyring i totaløkonomisk perspektiv. Du bliver klædt på til at overskue og navigere sikkert i den komplekse organisering af samarbejdspartnere og kontraktforhold…

 • 29
  september
  Aftaler - København

  Konflikthåndtering, mediation og mægling

  På denne kursusdag sætter vi fokus på, hvordan du som bygherre kan arbejde aktivt med at løse konflikter i byggeprojekter. Med AB18-systemet har vi fået nye muligheder for at både…