• Bygherrenetværk øst

Bygherrenetværk øst er et netværk for bygherrer i Østdanmark, som ønsker at dele erfaringer med andre ligesindede. Fokus er på at udveksle erfaringer om aktuelle initiativer i branchen og generelle udfordringer som bygherre gennem oplæg, studiebesøg og dialog.

Bygherrefaget udvikler sig løbende og mange erfaringer og problematikker går på tværs af branchen. Derfor kan der være store gevinster i at videndele og drøfte udviklingen i bygge- og ejendomsbranchen med ligesindede.  Med dette nye netværk ønsker vi i Bygherreforeningen at skabe en ramme for faglig sparring mellem bygherrer i Østdanmark, som vi gennem flere år har haft gode erfaringer med Vest for Storebælt.

Formål

Formålet med Bygherrenetværk øst er at skabe en ramme, hvor Bygherreforeningens medlemmer mødes om faglige aktiviteter, inspiration og opdateringer. Som medlem af netværket får du også indblik i og mulighed for at drøfte foreningens arbejde. Desuden er netværket en uformel ramme om fortrolig sparring med ligesindede.

Koncept

Bygherrenetværk øst mødes 3 gange årligt. Værtskabet går på skift mellem medlemmerne. Møderne tager udgangspunkt i et relevant og aktuelt tema med et eller flere oplæg på aktuelle tematikker. Mødernes temaer tager udgangspunkt i emner, som specielt optager netværkets medlemmer. Medlemmerne har således stor indflydelse på indholdet og kan selv bidrage selv med oplæg, ligesom vi henter eksterne oplægsholdere ind og tager på studiebesøg til relevante projekter.

Målgruppe

Netværket henvender sig til bygherrer i Østdanmark, som ønsker at udvikle det gode samarbejde, nye løsninger og dele ud af deres erfaringer i rollen som bygherre.

Tid, pris og mødestruktur

Netværket mødes hos værten eller på et aktuelt byggeri. Vi mødes til frokost, får opdateringer bordet rundt og to-tre faglige oplæg. Møderne afsluttes med et glas vin og aftaler for næste møde.

Møderne planlægges for et år ad gangen og ligger typisk fra kl. 12.00-16.00. Der er fuld forplejning på hvert møde.
Netværket mødes 3 gange årligt og værtskabet går på skift mellem medlemmerne.

Netværket mødes første gang i januar 2021. Prisen for et års deltagelse er 4.500 kr. ex. moms for medlemmer af Bygherreforeningen og 5.100 kr. ex moms for ikke-medlemmer af Bygherreforeningen.

Områdechef, kommunikation og udvikling
Jesper Malm

jm@bygherreforeningen.dk

Tlf.: +(45) 2294 4161

Kurser og arrangementer relateret til emnet

 • 22
  april
  Drift - Online

  Byudvikling i Aarhus Ø: Fællesskaber med fart på

  Kom med på virtuel studietur til Aarhus Ø. Et område der udvikler sig med høj fart, og som i de seneste år har givet aarhusianerne nye muligheder, mødesteder og fællesskaber…

 • 26
  april
  Planlægning - Online

  Tidlig entreprenørinddragelse

  På dette online seminar får du bygherrens vinkler på fordele og ulemper ved de forskellige modeller for tidlig entreprenørinddragelse. Både i forhold til det juridiske, tilrettelæggelsen af processen og de…

 • 6
  maj
  Kompetenceudvikling - København

  Bygherrernes Projektlederuddannelse 2021

  Bygherreforeningens projektlederuddannelse er direkte målrettet de udfordringer, du står over for i rollen som projektleder på et byggeprojekt. Uddannelsen udbydes i samarbejde med Implement Consulting Group, og klæder dig på…