Nyhed -

01/03/2019

Hvem skal have Bygherreprisen 2019?

Sidste år løb Realdania By & Byg med årets bygherrepris for arbejdet på BLOX. Men allerede nu indleder Bygherreforeningen jagten på, hvem der skal have den flotte pris i 2019.

Med prisen ønsker Bygherreforeningen sammen med Boligfonden Kuben at præmiere aktører, som gør en aktiv og ambitiøs indsats for at udvikle byggeriet og sikre værdiskabende løsninger til brugere, borgere og samfund. Har du allerede nu en bygherreorganisation, som du mener inden for de seneste fem år har skabt ekstraordinære resultater og udviklet bygherrefaget, kan du allerede nu indstille denne.

Højt ambitionsniveau

Realdania By & Byg var på scenen på Building Award for at modtage Bygherreprisen for opførelsen af byggeriet BLOX ved inderhavnen i København. Ifølge formand for juryen og adm. direktør i Lejerbo, Palle Adamsen fik Realdania By & Byg prisen for at komme 360 grader rundt og for at lykkedes i et yderst kompliceret projekt, som tog højde for historiske og trafikale udfordringer med fokus på både naboer og byggeriets position ved havnefronten.

”Ambitionsniveauet for Bygherreprisen er sat højt og ligesom sidste år vil konkurrencen blive hård. Der er rigtig meget spændende byggeri i Danmark og mange dygtige bygherreorganisationer, som hele tiden søger nye grænser med nyskabende projekter. Vi ser overordentlig meget frem til at modtage en masse spændende indstillinger til Bygherreprisen 2019”, udtaler Jesper Malm, som er projektleder af Bygherreprisen og kommunikationschef i Bygherreforeningen

Indstillingskriterier

For at komme i betragtning til Bygherreprisen skal bygherren udvise et stærkt bygherreaftryk i sine projekter. Derudover skal bygherren, via sine projekter og processer, aktivt understøtte og skabe værdi i det omkringliggende samfund.

Du kan allerede nu og frem til d. 15. juni indstille en eller flere kandidater. Læs om Bygherreprisen og indstil dine kandidater.

Building Awards 2019 på The Plant

Bygherreprisen uddeles d. 7. november på byggeriets store awardshow, Building Awards. Building Awards afholdes på The Plant på Refshaleøen og samler hele byggebranchen til at hylde de mest innovative, fremtidssikrende og samfundsgavnlige initiativer, projekter, enkeltpersoner og organisationer. Læs mere om Building Awards på Licitationens hjemmeside.

Nyheden er skrevet af

Styrk din faglighed på et af vores kommende arrangementer

 • 6
  juni
  Arbejdsmiljø - København

  Godt arbejdsmiljø betaler sig

  Bygherreforeningen og Videntjenesten om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere sætter spot på, hvordan landets mange sygehusbyggerier kan bruges til at udvikle både arbejdsmiljø og produktivitet i den danske bygge- og…

 • 12
  juni
  Aftaler - København

  Bliv klædt på til de nye roller og processer med BR18

  BR18 betyder nye roller og opgaver i samarbejdet mellem bygherrer, myndigheder og rådgivere. I løbet af dette seminar får du en introduktion til BR18, særligt med fokus på de administrative…

 • 17
  juni
  Digitalisering - København

  Udnyt potentialet med digitalisering i byggeriet

  Dette seminar giver dig viden, overblik og inspiration til, hvordan du sætter de strategiske rammer for din byggeproces, når det gælder digitalisering. Hør blandt andet om, hvordan du kan forholde…