Nyhed -

01/03/2019

Hvem skal have Bygherreprisen 2019?

Sidste år løb Realdania By & Byg med årets bygherrepris for arbejdet på BLOX. Men allerede nu indleder Bygherreforeningen jagten på, hvem der skal have den flotte pris i 2019.

Med prisen ønsker Bygherreforeningen sammen med Boligfonden Kuben at præmiere aktører, som gør en aktiv og ambitiøs indsats for at udvikle byggeriet og sikre værdiskabende løsninger til brugere, borgere og samfund. Har du allerede nu en bygherreorganisation, som du mener inden for de seneste fem år har skabt ekstraordinære resultater og udviklet bygherrefaget, kan du allerede nu indstille denne.

Højt ambitionsniveau

Realdania By & Byg var på scenen på Building Award for at modtage Bygherreprisen for opførelsen af byggeriet BLOX ved inderhavnen i København. Ifølge formand for juryen og adm. direktør i Lejerbo, Palle Adamsen fik Realdania By & Byg prisen for at komme 360 grader rundt og for at lykkedes i et yderst kompliceret projekt, som tog højde for historiske og trafikale udfordringer med fokus på både naboer og byggeriets position ved havnefronten.

”Ambitionsniveauet for Bygherreprisen er sat højt og ligesom sidste år vil konkurrencen blive hård. Der er rigtig meget spændende byggeri i Danmark og mange dygtige bygherreorganisationer, som hele tiden søger nye grænser med nyskabende projekter. Vi ser overordentlig meget frem til at modtage en masse spændende indstillinger til Bygherreprisen 2019”, udtaler Jesper Malm, som er projektleder af Bygherreprisen og kommunikationschef i Bygherreforeningen

Indstillingskriterier

For at komme i betragtning til Bygherreprisen skal bygherren udvise et stærkt bygherreaftryk i sine projekter. Derudover skal bygherren, via sine projekter og processer, aktivt understøtte og skabe værdi i det omkringliggende samfund.

Du kan allerede nu og frem til d. 15. juni indstille en eller flere kandidater. Læs om Bygherreprisen og indstil dine kandidater.

Building Awards 2019 på The Plant

Bygherreprisen uddeles d. 7. november på byggeriets store awardshow, Building Awards. Building Awards afholdes på The Plant på Refshaleøen og samler hele byggebranchen til at hylde de mest innovative, fremtidssikrende og samfundsgavnlige initiativer, projekter, enkeltpersoner og organisationer. Læs mere om Building Awards på Licitationens hjemmeside.

Nyheden er skrevet af

Styrk din faglighed på et af vores kommende arrangementer

 • 5
  december
  Byggeriets aftaler - København

  YBL18 – Ydelsesbeskrivelse for Byggeri og Landskab

  Dette kursus giver dig indsigt i ‘Ydelsesbeskrivelse for Byggeri og Landskab’, YBL18. For hvilken betydning har ydelsesbeskrivelsen for dig som bygherre? Hvordan sikrer du at få de rette ydelser til…

 • 6
  december
  Byggeriets aftaler - Charlottehaven

  ABR18: Bygherrens samarbejde med rådgiver

  Bliv klædt på til at navigere sikkert i ABR18. På dette kursus gennemgår vi ABR18 med særligt fokus på bygherrens perspektiv i såvel kontraheringsfasen, som i projekterings- og udførelsesfasen og…

 • 28
  februar
  Byggeri, drift og anlæg - København

  Brug Drift Byg 2024

  Kan vi opfylde behovene i vores eksisterende portefølje gennem transformation og optimeret drift, eller skal vi bygge nyt? Og når vi transformerer eller bygger nyt, hvordan får vi så planlagt…

Få den nyeste viden fra Bygherreforeningen i din indbakke

Ja tak – send mig Bygherreforeningens nyhedsbrev