• Indstilling til Bygherreprisen 2020

Hvem skal vinde Bygherreprisen 2020? Det kan du være med til at bestemme ved at indstille den eller de kandidater, som du mener har fortjent denne særlig hæder for deres indsats som bygherrer.

Bygherreprisen 2020

Bygherren har i dagens Danmark en enorm indflydelse på, hvordan fremtidens Danmark ser ud. Fra bygningens konstruktion og design til hvordan bygninger spiller sammen med det omkringliggende bymiljø og lokalbefolkning. Med Boligfonden Kuben i spidsen ligger Bygherreprisen 2020 vægt på en bygherre eller et projekt som har demonstreret et særdeles ansvarligt samarbejde.

Vinderen af Bygherreprisen 2020 vælges ud fra tre primære kriterier:

  • Ansvarligt samarbejde: Byggebranchen er kompleks og med mange interessenter, og især i disse Coronatider stiller det store krav til samarbejdets form, styrke og omfang. Derfor er det nødvendigt at bygherren tager et stort ansvar, så samarbejdet kan skabe gevinster i miljømæssig, social eller økonomisk form.
  • Bygherreaftryk: Hvordan ses et stærk bygherreaftryk i bygherrens projekter?
  • Værdi for omverdenen: Hvordan har projektet/byggeriet skabt værdi for det omkringliggende samfund? Her påtænkes både værdiskabelse i interne processer ved fx at tage ansvar for uddannelse af lærlinge eller og ved at påvirke og inkluderer det omkringliggende samfund på en god måde.

Indstil din kandidat til Bygherreprisen 2020 i formularen eller klik på “Send os et tip” herunder frem til den 18. august.

Lynindstil en bygherre

Send os et tip om en bygherre som du gerne vil nominere til årets Bygherrepris 2020.

Områdechef, kommunikation og udvikling
Jesper Malm

jm@bygherreforeningen.dk

  • Formalia

  • Organisering

  • Tidsforløb

  • Baggrund og formål

  • Brugere og målgrupper

  • Uddybende indstillingskriterier

  • Dine kontaktoplysninger

Vinderen

Den virksomhed, organisation eller enkeltperson, som vinder Bygherreprisen vil blive hædret på byggeriets store awardshow Building Award 2020, der afholdes for hele branchen den 12. november på Experimentarium i København. Vinderen modtager desuden et diplom og offentliggøres i flere fagmedier. Vinderen af prisen vil efterfølgende være ”hovedperson” i et fagligt arrangement, hvor Årets Bygherre 2020 får mulighed for at fortælle om det projekt eller de indsatser, som har ligget til grund for udnævnelsen.

Om Building Awards 2020

Building Awards 2020 er et samarbejde mellem Licitationen, Bygherreforeningen, Lean Construction, Boligfonden Kuben, Dansk Arkitektur Center, Foreningen for Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Byggeri. Boligfonden Kubens Bygherrepris er en ud af flere priser, som i år afholdes på Experimentarium ved Tuborg Havnevej. Her vil mere end 500 gæster fra hele byggeriet hylde projekter, enkeltpersoner og organisationer, som har gjort sig ekstraordinært bemærket i branchen. Læs mere om Building Awards på Licitationens hjemmeside.

Få den nyeste viden fra Bygherreforeningen i din indbakke

Ja tak – send mig Bygherreforeningens nyhedsbrev