• Indstilling til Bygherreprisen 2023

Hvem skal vinde Bygherreprisen 2023? Det kan du være med til at bestemme ved at indstille den eller de kandidater, som du mener har fortjent denne særlig hæder for deres indsats som bygherrer.

Bygherreprisen 2023

Bygherren har i dagens Danmark en enorm indflydelse på, hvordan fremtidens Danmark ser ud. Fra bygningens konstruktion og design til hvordan bygninger spiller sammen med det omkringliggende bymiljø og lokalbefolkning. Med Boligfonden Kuben i spidsen ligger Bygherreprisen 2023 vægt på en bygherre eller et projekt som har demonstreret en efterstræbelsesværdig ledelse i projektet og en solid pallette af bygherrekompetencer.

Vinderen af Bygherreprisen 2023 vælges ud fra tre primære kriterier:

  • Det stærke og strategiske bygherrelederskab: I år stiller vi skarpt på en bygherre, der udviser et stærkt og aktivt lederskab og som sætter retning på sit byggeprojekt, og på sin funktion i egen organisation såvel som i samfundet som helhed. Årets bygherre udfordrer normalen i branchen, inspirerer til forandring og nytænkning. Vi hædrer innovation, digitalisering og opgør med silotankegangen i branchen samt de værdiskabende samarbejder og processer

  • Bygherreaftryk: Årets bygherre skal levere et stærkt aftryk i sine byggerier og have sat sin egen retning for byggeriet og for sin bygherreorganisation. Det kan eksempelvis komme til udtryk i en klar vision, organisering, porteføljestyring eller strategi ligesom det kan vises ved at bygherren har bidraget ekstraordinært i forhold til at sætte sine kompetence eller ressourcer i spil. Bygherreaftrykket skal rumme et element af nytænkning eller på anden måde have rykket ved gængse grænser eller opfattelser af, hvordan tingene kan gribes an, og hvad der ligger inden for bygherrens sfære.
  • Værdi for omverdenen: Årets bygherre skal være brugerorienteret og skal gennem sin indsats have skabt merværdi for det omkringliggende samfund. Der skal være integreret flere formål og bundlinjer i byggeproces såvel som resultat, hvor sociale eller miljømæssige hensyn tænkes ind sammen med det økonomiske. Projektet og bygherreindsatsen skal skabe merværdi for brugere og omverden, og bygherren skal fungere som vejviser mod en mere bæredygtig og ansvarlig byggebranche samt inspirere andre bygherrer til at fremme en positiv udvikling i samfundet.

Indstil din kandidat til Bygherreprisen 2023 i formularen eller klik på “Send os et tip” herunder frem til den 16. juni.

Lynindstil en bygherre

Send os et tip om en bygherre som du gerne vil nominere til årets Bygherrepris 2023.

kontakt
Spørgsmål?

Kontakt projektleder Emily Krygell Schrøder hvis du vil vide mere om Bygherreprisen.

eks@bygherreforeningen.dk

Telefon: 2012 3828

Kandidattilmeldingsformular - 2023

  • Formalia

  • Organisering

  • Tidsforløb

  • Baggrund og formål

  • Brugere og målgrupper

  • Uddybende indstillingskriterier

  • Dine kontaktoplysninger

Vinderen

Den virksomhed, organisation eller enkeltperson, som vinder Bygherreprisen vil blive hædret når vinderen kåres den 9. november 2023. Vinderen får overrakt pris og diplom på scenen til Building Awards. Vinderen af prisen vil efterfølgende være ”hovedperson” i et fagligt arrangement, hvor Årets Bygherre 2023 får mulighed for at fortælle om det projekt eller de indsatser, som har ligget til grund for udnævnelsen. Ligeledes vil årets vinder blive hyldet i diverse fagmedier og via Bygherreforeningens og Boligfonden Kubens kanaler.

Om Building Awards 2023

Building Awards 2023 afholdes den 9. november 2023, og er en festlig aften som hylder byggeriets aktører. Building Awards er et samarbejde mellem Licitationen, Bygherreforeningen, Lean Construction, Boligfonden Kuben, Dansk Arkitektur Center, Foreningen for Rådgivende Ingeniører (FRI) og Dansk Byggeri. Boligfonden Kubens Bygherrepris er en ud af flere priser. Læs mere om Building Awards på Licitationens hjemmeside.

Få den nyeste viden fra Bygherreforeningen i din indbakke

Ja tak – send mig Bygherreforeningens nyhedsbrev