• BygherreNetværk Nord

BygherreNetværk Nord er et foreningstilbud i Nordjylland. Netværket startede i 2015 og mødes 2-3 gange om året. Fokus er på at udveksle erfaringer om de aktuelle initiativer i branchen og generelle udfordringer som bygherrer. Netværket er åbent for ikke-medlemmer.

Indhold

På netværksmøderne er der både oplæg og diskussioner af aktuelle emner, som bygherrerne støder på eller skal tage stilling til i deres daglige arbejde. Medlemmerne bidrager til planlægningen af temaer og bidrager derudover selv med oplæg om erfaringer fra udvalgte emner.

Der inviteres relevante oplægsholdere, og du kan eksempelvis opleve:

 • Oplæg fra Bygherreforeningens direktion
 • Oplæg fra markante aktører på aktuelle projekter

Tilmelding og pris

Netværket ledes af projektleder Anne Kristine Busch og direktør Henrik L. Bang fra Bygherreforeningen. Netværket mødes 2-3 gange årligt, og værtskabet går på skift mellem medlemmerne. Netværket er gratis for medlemmer af Bygherreforeningen.

Har du lyst til at deltage i netværket kan du kontakte Anne Kristine Busch i Bygherreforeningen.

Projektleder
Anne Kristine Busch

akb@bygherreforeningen.dk

Tlf.: 2286 1806

Har du lyst til at deltage i netværket kan du kontakte Anne Kristine Busch i Bygherreforeningen.

Kurser og events relateret til emnet

 • 20
  august
  Kurser - København

  Få overblik over ændringerne i AB

  Endags-kurser er for dig, der kender det nuværende AB-system godt og skal have overblik over nyskabelserne. På endags-kurserne får du således et kompakt overblik over de vigtigste ændringer samt, hvordan…

 • 21
  august
  Konference - København

  Konference om Lean og arbejdsmiljø – Strategier for bedre produktivitet i din…

  Vær med, når vi den 21. august 2018 sætter fokus på at skabe øget produktivitet og bedre bundlinje ved at styrke byggeprocesserne og arbejdsmiljøet i bygge- og anlægsbranchen.

 • 22
  august
  Kurser - København

  Kom i dybden med AB-systemet

  Dette todags-kursus går i dybden med de grundlæggende forudsætninger for, at din bygherreorganisation bliver solidt funderet i det nye AB-system. Dermed kan du være en værdiskabende sparringspartner både internt i…