• Netværk for Plejeboliger

Private og offentlige bygherrer er nødt til at tænke sig grundigt om, for hvordan ser fremtidens hjem til ældre ud? Det diskuterer vi på et højt fagligt niveau i Bygherreforeningens Netværk for plejeboliger.

Indhold

I fremtiden bliver der flere ældre, flere demente og dermed flere plejeopgaver. Det eksisterende antal plejeboliger og deres funktioner kommer derfor under pres i de kommende år. I dette netværk diskuterer vi, hvordan vi skaber fremtidens hjem til ældre.

Netværket består af 30 personer og henvender sig særligt til dig, som i det daglige arbejder med plejeboligbyggeri i en bygherrevirksomhed. For dig kan netværket være et forum, hvor du sammen med andre innovative og dygtige bygherrer kan indhente ny faglig viden fra eksperter og drøfte både udfordringer og muligheder i at udvikle fremtidens hjem til ældre.

Som en del af netværket kan vi bl.a. tilbyde dig erfaringsudveksling af problemstillinger, en konstruktiv dialog med ligesindede og inspiration til at arbejde videre i eget regi.

Tilmelding og pris

Netværket mødes tre gange årligt, og prisen for at deltage er 4.000 kr. ex. moms. Prisen inkluderer tre møder med fuld forplejning (morgenmad, kaffe, frokost og kage).

Hvis du har lyst til at deltage i netværket, kan du kontakte chefkonsulent Lars Bertelsen i Bygherreforeningen.

Chefkonsulent
Lars Bertelsen

lb@bygherreforeningen.dk

Tlf.: 6174 2233

Hvis du har lyst til at deltage i netværket, kan du kontakte Lars Bertelsen i Bygherreforeningen.

Kurser og arrangementer relateret til emnet

 • 28
  oktober
  Aftaler - København

  Vælg den rigtige entrepriseform

  Hvordan vælger du den rigtige entrepriseform til dit projekt? På denne kursusdag hører du om fordele, ulemper og erfaringer ved de forskellige entrepriseformer, så du bliver klædt på til at…

 • 29
  oktober
  Drift - København

  Sådan bruger du tildelingskriterier og evalueringsmodeller i udbud

  Få viden og indsigt i de forskellige muligheder du har for at arbejde med tildelingskriterier og evalueringsmodeller i udbud. Kurset giver dig overblik over de lovgivningsmæssige rammer, og vi drøfter,…

 • 7
  november
  Bæredygtighed

  Building Awards 2019

  Årets store konference og prisuddelingsfest løber af stablen torsdag d. 7. november. Her fejrer vi byggeriet på tværs af hele værdikæden og her hyldes dem, der tager ansvaret fremtidens behov…