Alt peger på, at der i fremtiden vil køre flere elbiler rundt i Danmark. Når bygherren tidligt i byggeprocessen indtænker bl.a. nedgravning af tomrør, samarbejder med lade-operatører og opladningsmuligheder på parkeringspladserne, kan det gavne både bygge- og driftsbudgetterne. Desuden vil det tilgodese brugernes behov, da en større andel af den danske befolkning forventes at efterspørge elbilsvenlige parkeringsforhold både i deres private hjem, ved kontoret og på offentlige parkeringspladser.

 

Program

 

08:00-08:10 Velkomst og introduktion til programmet

Henrik L. Bang, direktør, Bygherreforeningen

 

08:10-08:30 Ladestander-bekendtgørelsen og dens betydning for fremtidens byggeri
Hvordan påvirker Danmark og EU’s lovgivning omkring parkeringsforhold og ladestandere fremtidens byggeri? Både private og kommunale bygherrer skal tænke i tomrør, elbiler og opladningsmuligheder, når de bygger om eller bygger nyt.

Tue Trier Bing, Specialistadvokat, Horten

 

08:30-08:50 Den private bygherres strategiske arbejde med parkeringsforhold
Hvad skal man tænke på, som arbejdsgiver og bygherre, når man opfører og drifter en stor ejendomsporteføjle, der skal tilgodese brugernes fremtidige parkeringsbehov? Hør om PensionDanmarks strategiske arbejde med parkeringsforhold og om, hvilke overvejelser de har gjort sig i forhold til den nye lovgivning og strøm, samarbejder med ladestanderudbydere etc.

Jens Breinholt, projektdirektør, PensionDanmark

 

08:50-09:00 Spørgsmål og diskussion

 

09:00 Tak for i dag