Det bæredygtige udbud bliver på dette seminar belyst fra flere forskellige dele af byggeriets værdikæde, og du får oplæg fra bygherrer, rådgiver, entreprenør og advokat. Du får en større forståelse for, hvordan du kan stille og imødekomme bæredygtighedskrav i udbuddet, og dermed medvirke til at sikre både et bæredygtigt udbud og færdigt byggeri. Dette understøttes af konkrete eksempler, hvor du hører fra forskellige bygherrer om, hvordan de arbejder med det bæredygtige udbud både ved nybyggeri og renovationer.

Arrangementet udbydes i samarbejde med FBSA – Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar

09:00-09:30 Ankomst og morgenmad

09:30-09:40 Introduktion og velkomst

Christina Schultz, sekretariatsleder, FBSA & Christine Skovgaard Madsen, kompetencechef, Bygherreforeningen

09:40-10:20 Circle House – bæredygtigt nybyggeri

Jesper Kort Andersen, Projektchef, Lejerbo

10:20-11:00 Den dialogbaserede udbudstilgang

Cecilie Schwartz Førby, udbudschef, Odense Kommune

11:00-11:40 Bæredygtige renoveringer og genanvendte materialer

Morten Homann, direktør, Boligkontoret Aarhus

11:40-12:00 Opsamling på formiddagen og debat

Faciliteres af Christina Schultz, sekretariatsleder, FBSA

12:00-13:00 Frokost

13:00-13:40 Rådgiverens rolle i at skabe et bæredygtigt udbud

Jesper Ring, adm. direktør, Frame

13:40-14:20 Samarbejdet med entreprenøren – hvordan imødekommes bygherrens behov?

Taler annonceres snarest

14:20-14:40 Kaffe & kage

14:40-15:20 Kammeradvokaten guider dig igennem de juridiske rammer

Magnus Bjerre Clausen, advokat & senior manager, Kammeradvokaten

15:20 Diskussion: Hvordan kan man konkret gribe det bæredygtige udbud an?

15:50 Opsamling

16:00 Tak for i dag

Praktisk

Arrangementet er inklusiv morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe. Læs mere om praktisk information.

COVID-19: Du kan trygt tilmelde dig Bygherreforeningens arrangementer. Vi følger Sundhedsstyrelsens råd og vejledninger, og hvis det ikke er muligt at mødes fysisk, vil vi afholde en digital, forkortet og billigere version af arrangementet på samme dato. I så fald får du mere information direkte på mail.