Seminar -

12/03/2020

Byg til drift: Sådan tænker du anvendelsen ind i opførelsen

Det er vigtigt, at vi som bygherrer begynder at tænke bygninger som investeringer, både i forhold til at forvalte dem, men også i forhold til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid, hvor vi ikke bruger unødvendige ressourcer. På denne dag sætter vi for en gangs skyld driften helt frem i fokus. På seminaret får du inspiration til, hvordan du kan arbejde mere strategisk med at bygge til drift.

Pris

Medlemspris:

2800 kr. ex. moms

Ikke medlemmer:

4100 kr. ex. moms

Tid og sted

Mere end 40% af Danmarks energiforbrug anvendes i dag i bygninger, så der er potentiale for store besparelser ved at kigge mere strategisk på drift. Hvis anlægsramme og driftsbudgetter samtidig er delt op i to separate økonomier, sker det ofte, at bygherrer må finde besparelser i anlægsudgiften, uden samtidigt at se på effekten i driftsudgiften.

De senere år er der kommet større fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi, og flere brugere er faktisk begyndt at efterspørge byggerier, der forbruger færre ressourcer i driften.

Det gør at driften er kommet mere i fokus, men for at kunne nedsætte driftsomkostningerne er det vigtigt at have styr på sine digitale data, da det ofte er her, man bliver opmærksom på forbrugsmønstret i sine bygninger, og gør det muligt at benchmarke med andre i en konkurrencesituation.

 

Program kommer snarest

Del på sociale medier

Linkedin

Styrk din faglighed på et af vores kommende arrangementer

 • 10
  januar
  Bæredygtighed - København

  Bygherreforeningens Nytårskur

  Bygherreforeningens årlige nytårskur finder sted 10. januar 2020. Her mødes 150 ledere, beslutningstagere og meningsdannere blandt bygherrer, rådgivere og leverandører til en spændende eftermiddag med diskussion, snak og netværk.

 • 22
  januar
  Aftaler - København

  Ydelsesbeskrivelse for bygherrerådgivning (YBB 19)

  I efteråret 2019 kom den nye Ydelsesbeskrivelse for Bygherrerådgivning (YBB 19). På dette kursus får du indblik i den nye ydelsesbeskrivelse, og hvordan du kan bruge den til at sætte…

 • 28
  januar
  Bæredygtighed - Aarhus

  Verdensmål for begyndere

  Alle brancher arbejder i øjeblikket på at leve op til de 17 verdensmål, og også bygge- og anlægssektoren er i stigende grad bevidst om sit ansvar. Men hvordan kan du…