Hvor er vi på vej hen med bæredygtighed i byggeriet?

FN’s verdensmål, klimaforandringer og cirkulær økonomi er blandt de emner, som byggebranchen må forholde sig til, hvis byggeriets fremtid skal blive bæredygtig. Der holdes mange taler og skrives mange rapporter, og demonstrationsprojekter dukker op hist og her. Men hvor fører alt dette os hen som branche? Kan vi gøre mere, end vi allerede gør – og er vi sikre på at være på rette kurs?

Arrangementet er åbent for alle, men medlemmer prioriteres i tilfælde af fuldt hus.

Vi har desværre ikke flere pladser. Skriv til Maria Jordy Madsen (mjm@bygherreforeningen.dk), hvis du vil på venteliste.

15:00-15:15 Ankomst

15:15-15:20 Velkomst

Rolf Andersson, Byggedirektør i KAB og formand for Bygherreforeningen

15:20-15:40 Hvad bringer 2020 for byggeriet?
Boligministeren giver sit bud på, hvad der skal til for at sikre mere bæredygtigt byggeri – og hvilke politiske initiativer hertil, regeringen har i pipelinen.

Kaare Dybvad, Boligminister

15:40-16:30 Har byggebranchen de rigtige briller på – og hvad aner vi i horisonten?
Vi har inviteret en række visionære brancherepræsentanter til at komme med deres bud på, hvor branchen selv er på vej hen, og hvad vi selv kan gøre for at skubbe byggeriet i en mere bæredygtig retning. Vi diskuterer samtidig, hvad det betyder for vores samfund på længere sigt.

Hør indlæg og paneldebat med:

• Ingrid Reumert, VP, Global Communications, Sustainability & Public Affairs hos VELUX
  • Katja Viltoft, Partner i JJW ARKITEKTER og formand for Danske Arkitektvirksomheder
  • Rasmus Nørgaard, Partner i NREP
  • Torben Modvig, CEO hos CASA A/S
  • Rolf Andersson, Byggedirektør i KAB og formand for Bygherreforeningen

Modereret af Henrik L. Bang, Direktør for Bygherreforeningen

16:30-18:00 Vi ønsker hinanden godt nytår med et glas bobler og tapas.

18:00 Tak for i dag

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.