OBS! Arrangementet er fuldtegnet, men der er mulighed for at komme på venteliste. Skriv en mail for at komme på ventelisten, så bliver du kontaktet, hvis der bliver ledige pladser.

Bygherreforeningen indleder det nye år med vores årlige nytårskur for hele byggebranchen. Som altid er det første fredag i året – i år den 4. januar kl. 15.00-18.00.

Til nytårskuren mødes 150 ledere, beslutningstagere og meningsdannere blandt bygherrer, rådgivere og leverandører til en spændende eftermiddag med diskussion, snak og netværk. Årets tema er ”Byggeriet som samfundsaktør”. Efter et indledende fagligt arrangement fra 15-16.30 holder vi 50 års fødselsdagsreception for foreningens vicedirektør, Hanne Ullum, og der bliver plads til masser af netværk blandt deltagerne.

Vi vil se nærmere på omverdenens ønsker og forventninger til os som branche og diskutere, hvad vi som aktører selv kan gøre for at skabe ekstra værdi med vores byggerier og byggeprocesser. Vi vil afsøge, hvor der er muligheder for at ”bygge problemerne væk”.

Arrangementet er åbent for alle, men medlemmer prioriteres i tilfælde af fuldt hus.

15.15: Velkomst med Rolf Andersson, Byggedirektør i KAB og formand for Bygherreforeningen

15.20: Introduktion til debat ved Henrik L. Bang, direktør i Bygherreforeningen

15.25: Korte oplæg fra paneldeltagere:

• Bygherre: Anne Skovbro, adm. direktør i By & Havn
  • Arkitekt: Søren Rasmussen, Indehaver og arkitekt maa fra ONV arkitekter
  • Entreprenør: Henrik Mielke, adm. direktør i Enemærke & Pedersen,
  • Leverandør: Tina Snedker Kristensen, marketing- og kommunikationschef, Troldtekt A/S
  • Politiker: Heino Knudsen (S), regionsrådsformand, Region Sjælland

15.45. Debat faciliteret af Henrik L. Bang og Rolf Andersson fra Bygherreforeningen
Tilhørerne har mulighed for at sende spørgsmål til storskærm via menti.com

16.20: Debat rundes af

16.30: Henrik L. Bang introducerer det videre program og indleder fødselsdagsreceptionen