Arrangement -

01/01/2023 - 31/12/2023

Nordjysk bygherrenetværk

Nordjysk bygherrenetværk er et tilbud til medlemmer i Nordjylland. Netværket mødes tre gange om året. Fokus er på at udveksle erfaringer om aktuelle udfordringer som bygherre og om de aktuelle initiativer i branchen. Netværket tilbydes som gratis medlemsgode for vores medlemmer vest for Storebælt.

Pris

Medlemspris:

Gratis

Ikke medlemmer:

Kun for medlemmer

Tid og sted

Arrangementet er kun for medlemmer.


Er du ikke medlem? Læs mere om medlemskab her.

Formål

Formålet med Nordjysk bygherrenetværk er at skabe et mødested for bygherrer i Nordjylland, hvor faglige aktiviteter kan drøftes, mens inspiration og viden deles. Netværket fungerer derfor i en uformel ramme, hvor der er mulighed for fortrolig sparring med ligesindede.

Målgruppe

Netværket henvender sig til bygherrer i Nordjylland, som er medlemmer af Bygherreforeningen, og som ønsker at udvikle det gode samarbejde, nye løsninger og dele ud af deres erfaringer i rollen som bygherre.

Netværket består af 30+ repræsentanter fra offentlige, almene og private bygherreorganisationer i det nordjyske såsom Forsvarsministeriet, Jammerbugt Kommune, Region Nordjylland, Aalborg Forsyning, Aalborg Kommune, Aalborg Universitet m.fl.

Temaer

Emner for tidligere møder har bl.a. været:

 • Bygherrens samarbejde med rådgivere i ABR18
 • Kompetenceafklaring – Bygherreorganisationens kompetenceprofil og Bygherreforeningens Kompetencetjek
 • Håndtering og reducering af mangler og budgetoverskridelser
 • Samspil mellem byggeri og byudvikling
 • Overgangen fra byggeri til drift

Tid og sted

Netværket mødes tre gange årligt, og værtskabet går på skift mellem medlemmerne.

Netværket mødes hos værten eller på et aktuelt byggeri. Vi mødes om morgenkaffen til opdateringer bordet rundt og to-tre faglige oplæg. Møderne afsluttes med fælles frokost og aftaler for næste møde. Møderne planlægges for et år ad gangen og ligger typisk fra kl. 8:30-13:00.

Datoerne oplyses ved tilmelding, eller du kan kontakte Bygherreforeningen på info@bygherreforeningen.dk for at få oplyst datoer i det kommende år.

Pris for deltagelse

Netværket er gratis for medlemmer af Bygherreforeningen. Er I ikke medlem af Bygherreforeningen, eller har spørgsmål til/ønske om at blive en del af netværket, er I velkommen til at kontakte Henrik L. Bang i Bygherreforeningen.

OBS: Netværket er kun for foreningens medlemmer.

 

Topfoto: LøbeUniverset

Netværksansvarlige

Henrik L. Bang

Direktør

hlb@bygherreforeningen.dk

Lars Bertelsen

Projektchef

lb@bygherreforeningen.dk

Del på sociale medier

Linkedin

Styrk din faglighed på et af vores kommende arrangementer

 • 30
  maj
  Udbud og marked - København

  Tidlig entreprenørinddragelse

  Her får du bygherrens vinkler på fordele og ulemper ved de forskellige modeller for tidlig entreprenørinddragelse. Både i forhold til det juridiske, tilrettelæggelse af processen og ikke mindst succeskriterierne for…

 • 31
  maj
  Byggeri, drift og anlæg - København

  BR18 – roller og processer

  På dette kursus får du en overordnet introduktion til BR18, så du som bygherre rustes til at varetage ansvaret for, at dine byggerier lever op til byggelovgivningen. Vi kommer omkring…

 • 1
  juni
  Bæredygtighed - Aalborg

  Ydelsesbeskrivelse for bæredygtigt byggeri

  I 2022 lanceres en ny ydelsesbeskrivelse for bæredygtighed i byggeriet, som udruster rådgiver og bygherre med et langt stærkere aftalegrundlag for socialt, miljømæssigt og økonomisk bæredygtigt byggeri. På dette kursus…

Få den nyeste viden fra Bygherreforeningen i din indbakke

Ja tak – send mig Bygherreforeningens nyhedsbrev