Den delegerede bygherremodel skaber nye muligheder for det blandede byggeri. Den forudsætter dog samtidig, at såvel almene som private aktører er klædt på til at navigere i samarbejdet, så der skabes mest mulig fremdrift og værdi i projektet.

I foråret 2021 lancerede man derfor en række paradigmer, en dokumentpakke udarbejdet af Byggeskadefonden og BL med bistand fra SIRIUS advokater, der kan anvendes til at sætte rammen for det blandede byggeri.

Dette kursus sætter fokus på, hvad det er for muligheder og udfordringer, der ligger i den delegerede bygherremodel. Vi tager afsæt i en introduktion til de forskellige paradigmer til samarbejde samt relevante opmærksomhedspunkter – set fra begge parters perspektiv.

Om eftermiddagen skal vi en tur ind bag kulissen i den delegerede bygherremodel og vender derfor blikket mod Tingbjerg, hvor SAB og ejendomsudvikleren Innovater er gået sammen om opførelsen af 120 plejeboliger og tilhørende servicearealer. Her får du indblik i vigtig læring fra processen og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Kurset tager udgangspunkt i en blanding af oplæg, workshops og debat. Dagen henvender sig til almene boligorganisationer, private udviklere, kommuner der bruger eller overvejer at gøre brug af den delegerede bygherremodel, samt rådgivere, der forventes at kunne indtræde og bistå i denne samarbejdsform.

 

Program følger.

 

 

Praktisk

Kurset er inklusiv morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe. Læs mere om praktisk information.

Tilmeldingsvilkår

Når du tilmelder dig et arrangement eller uddannelsesforløb fra Bygherreforeningen modtager du en bekræftelse med det samme, og du er herefter tildelt en plads på arrangementet.

Deltagergebyret faktureres tidligst 14 dage før arrangementets start. Ved afbud tidligere end 30 dage før afholdelsesdatoen, vil du ikke blive faktureret. Tilmeldingen er herefter bindende. Såfremt du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, er du naturligvis velkommen til at sende en anden fra din virksomhed i dit sted.

Ved uforudsete hændelser (f.eks. ved undervisers sygdom) eller manglende tilmeldinger kan arrangementet flyttes eller aflyses. Bliver arrangementet flyttet til en anden dato, har du mulighed for at framelde dig uden beregning.

 

Uddannelsesforløb i ’Udbud og marked’

Bygherreforeningen udbyder hvert år en række faste kurser og seminarer vedrørende udbud og marked. Nogle kurser har vi valgt at samle i uddannelsesforløb, der giver en god platform for at blive klædt godt på hele vejen rundt. Med uddannelsesforløbene tilmelder du dig flere kurser samtidig og til reduceret pris.  Alle kurser kan fortsat købes enkeltvistØnsker du at følge uddannelsesforløbet i ‘Udbud og marked’, så læs mere og tilmeld dig via siden her.