Medlemsmøder -

28/11/2019

Den professionelle bygherres arbejde med FN’s 17 verdensmål

Bygherreforeningen satte i foråret en proces i gang som skal understøtte medlemmernes arbejde med implementering af FN’s 17 verdensmål – få foreløbige anbefalinger, hør inspirerende cases og drøft, hvordan du som bygherre kan skabe fremdrift ved at sikre bæredygtig udvikling gennem planlægning, indkøb og gennemførelse af bygge- og anlægsprojekter samt i den efterfølgende drift af bygninger og anlæg.

Medlemspris:

0 kr. ex. moms

Ikke medlemmer:

0 kr. ex. moms

Temamøder i Bygherreforeningen efteråret 2019

Velkommen til Bygherreforeningens tema- og medlemsmøder efteråret 2019. Her vi sætter aktuelle emner til debat, lancerer nye initiativer samt giver fagligt indblik på nye områder.

Møderne faciliteres af Bygherreforeningen og har typisk to-tre gæsteoplæg/cases, ofte i samarbejde med byggeriets parter.

Møderne er gratis. De tager 2-3 timer, starter med kaffe og slutter typisk med uformelt netværk over et glas vin. Enkelte møder er forbeholdt medlemmer.

OBS: Dette arrangement er kun for foreningens medlemmer.

Kommer snarest

Ret til ændringer forbeholdes.

Del på sociale medier

Styrk din faglighed på et af vores kommende arrangementer