Studieturen er udsolgt. Skriv til Maria Jordy Madsen (mjm@bygherreforeningen.dk), hvis du vil på venteliste.

Denne eftermiddag besøger vi det nye Frihedsmuseum efter lukketid. Vi mødes på museet og begynder med et glas vin eller en kop kaffe og hører bygherrehistorien bag den spændende museumsbygning og kommer så rundt og ser museet.

17:00-17:10 Ankomst Frihedsmuseet

17:10-17:30 Velkomst og introduktion til det nye Frihedsmuseum

17:30-18:30 Rundvisning og bygherrens fortælling om projektet
Vi skal se det nye Frihedsmuseum, som ligger delvist under jorden. Museet åbner for publikum i 2020.

Ulrik Abild, Bygningschef, Nationalmuseet

18:30-19:00 Spørgsmål

19:00 Tak for i dag

Ret til ændringer forbeholdes

Læs mere om praktisk information.

COVID-19: Du kan trygt tilmelde dig Bygherreforeningens arrangementer. Vi følger Sundhedsstyrelsens råd og vejledninger, og hvis det ikke er muligt at mødes fysisk, vil vi afholde en digital, forkortet og billigere version af arrangementet på samme dato. I så fald får du mere information direkte på mail.

Illustration Lundgaard & Tranberg Arkitekter