De seneste år har budt på mange nye forventninger og krav, der skal bringe byggeriet i en bæredygtig retning, og branchen forbereder sig på gearing og implementering af en række yderligere krav inden for en overskuelig fremtid.

Der er flere tilgange at vælge mellem, når det gælder krav, metoder og dokumentation, som i sidste ende afspejler organisationens ambitioner for fremtidens byggerier. Men hvilke effekter vil I opnå og, ikke mindst, hvordan vil I dokumentere? På dette seminar får du et godt indblik i, hvor langt man kan nå med den frivillige bæredygtighedsklasse samt indblik i, hvor bygherrer oplever, at to af tidens mest anvendte certificeringer, DGNB og Svanemærket, skaber værdi.

Kurset afholdes i samarbejde med Byggeriets Samfundsansvar (BSA).

Er du medlem af BSA? Så får du samme medlemspris som Bygherreforeningens medlemmer, 3.200 kr. ex. moms. Alt du skal gøre er at tilmelde dig via siden her, så fratrækkes din rabat ved faktureringen. Du behøver ikke at notere, at du er medlem af BSA ved tilmeldingen. 

 

Program følger.

 

Praktisk

Kurset er inklusiv morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe. Læs mere om praktisk information.

 

Tilmeldingsvilkår

Når du tilmelder dig et arrangement eller uddannelsesforløb fra Bygherreforeningen modtager du en bekræftelse med det samme, og du er herefter tildelt en plads på arrangementet.

Deltagergebyret faktureres tidligst 14 dage før arrangementets start. Ved afbud tidligere end 30 dage før afholdelsesdatoen, vil du ikke blive faktureret. Tilmeldingen er herefter bindende. Såfremt du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, er du naturligvis velkommen til at sende en anden fra din virksomhed i dit sted.

Ved uforudsete hændelser (f.eks. ved undervisers sygdom) eller manglende tilmeldinger kan arrangementet flyttes eller aflyses. Bliver arrangementet flyttet til en anden dato, har du mulighed for at framelde dig uden beregning.

 

Fotokreditering: Daniel Lorentze