Temamøder -

27/08/2019

Ydelsesbeskrivelse for Bygherrerådgivning 2019 i høring

Foreningen af Rådgivende Ingeniører, Danske Arkitektvirksomheder og Bygherreforeningen har i samarbejde udarbejdet en ny ydelsesbeskrivelse for bygherrerådgivning (YBHR 19) som netop nu er i høring sammen med en kort vejledning. Få præsenteret tankerne bag og hør om de vigtigste principper.

Pris

Medlemspris:

0 kr. ex. moms

Ikke medlemmer:

0 kr. ex. moms

Tid og sted

En ny ydelsesbeskrivelse for bygherrerådgivning (YBB) udarbejdet i samarbejde mellem Bygherreforeningen, FRI og Danske Arkitektvirksomheder er sendt i høring sammen med en kort vejledning.

YBB er konsekvens af de nye skærpede regler i ABR18, AB18, den nye ydelsesbeskrivelse for Byggeri og Landskab 18 samt ikke mindst et generelt behov for en opdatering af Ydelsesbeskrivelsen for Bygherrerådgivning 2013. Derfor har Bygherreforeningen sammen med FRI og Danske Arkitektvirksomheder ansøgt om midler til at revidere ydelsesbeskrivelsen for Bygherrerådgivning samt udarbejde en vejledning. Midlerne er blevet bevilliget fra Realdania.

 

Til denne høringsrunde får du præsenteret tankerne bag og hører om de vigtigste principper.

 

Der afholdes et tilsvarende høringsmøde i Aarhus onsdag den 28. august kl. 14:00-16:00 på Hotel Marselis, Strandvejen 25, Aarhus.

 

Høringssvar skal fremsendes pr mail senest mandag den 2. september 2019 til YB@frinet.dk., men gerne inden den 19. august 2019.

 

Hent høringsnotat, høringsudkast samt vejledning nedenfor.

Høringsnotat YBB19

Høringsudkast YBB19

Vejledning

 

Program

Kommer snarest

 

Ret til ændringer forbeholdes.

Arrangementsansvarlig er Christine Skovgaard Madsen csm@bygherreforeningen.dk

Del på sociale medier

Linkedin

Styrk din faglighed på et af vores kommende arrangementer

 • 20
  august
  Arbejdsmiljø - København

  Morgenmøde om MgO-sagen: Hvad kan bygherrer lære af sagen?

  Hør blandt andet om anbefalinger til certificeringer o.l. i udbud og aftalegrundlag og om, hvordan det nye AB-system kan hjælpe bygherren i relation til ansvarsbedømmelse. Du kan bl.a. møde Sirius…

 • 26
  august
  Arbejdsmiljø - København

  Kick-off event: Byg med unge på store byggerier

  Der igangsættes rekordmange store bygge- og anlægsprojekter i Danmark. Men manglen på veluddannet faglærte som f.eks. murere, struktøre og VVS’ere truer med at sætte udviklingen i stå. Ifølge Danske Regioners…

 • 27
  august
  Økonomi - København

  Totaløkonomi i byggeprojektet

  Anlægsøkonomien er ofte det styrende parameter, når der skal foretages valg af løsninger, eller når der sker ændringer i projektet, men bør vi ikke i højere grad tænke totaløkonomisk? På…