Bygherreforeningens morgenmøder i AB18 er en hurtig smagsprøve på specifikke dele af det nye aftalesystem. Morgenmøderne varer en time, og hver gang sættes forskellige temaer i AB18 i fokus, så du får et lille indblik i temaernes betydning for din hverdag som bygherre. Morgenmøderne er gratis og kun for medlemmer.

Få indsigt i, hvordan du kan bruge de forenklede versioner af AB og ABR. De forenklede versioner er tiltænkt mindre krævende opgaver, så man kan spare på de administrative ressourcer uden at påtage sig for stor en risiko som bygherre. Mødet giver dig styr på afgørende forskelle til AB18 og ABR18 som fx tidsplaner, sikkerhedsstillelse, projektgennemgang og omprojektering.

Kl. 7.45 Ankomst, morgenkaffe med croissant

Kl. 8.00 Velkomst ved Bygherreforeningen
Henrik L. Bang, direktør Bygherreforeningen

Kl. 8.10 Forenklet AB/ ABR

• Hvad dækker AB/ABR forenklet over?
  • Overblik over de afgørende forskelle til AB og ABR
  • Tidsplaner, sikkerhedsstillelse, projektgennemgang, omprojektering mv.
    Claus Berg, advokat og partner, Bech-Bruun

Kl. 8.30 Bygherrens syn på AB/ABR forenklet – hvor og med hvilken værdi bruger vi det?
Mikael Fogde, advokat, Realdania By og Byg og medlem af Bygherreforeningens Markedsudvalg

Kl. 8.50 Opsamling og fortsat god  dag
Henrik L. Bang, direktør Bygherreforeningen