09/06/2020

Online kursus: Kommunikation i modvind

Som bygherre vil du ikke altid opleve, at folk bifalder dine budskaber. Og måske vil du især opleve dette i den svære Coronatid, som presser og udfordrer os alle. Her er det ikke sikkert, at alle dine beslutninger falder i god jord, hvis de ikke lever op til folks krav eller forventninger. På dette webinar får du nogle effektive og enkle metoder til, hvordan du helt konkret kan gribe det an, når du skal levere upopulære budskaber.

Pris

Medlemspris:

500 kr. ex. moms

Ikke medlemmer:

1000 kr. ex. moms

Tid og sted

Et byggeprojekt involverer mange interessenter, og det stiller store krav til kommunikationen bag et projekt eller en organisation. Der kan hurtigt opstå interessekonflikter eller modstand, og det er vigtigt at alle føler sig hørt, set og respekteret.

Dette kursus vil klæde dig på til at formidle upopulære og komplicerede budskaber bedst muligt, og er derfor relevant for alle der netop nu kæmper med kommunikative udfordringer på baggrund af COVID-19 udbruddet. De værktøjer du får med dig fra webinaret kan dog også bruges i mange andre kommunikative sammenhænge fremover, for eksempel i forbindelse med nabokommunikation eller konfliktløsning.

På dette kursus lærer du gennem effektive og konkrete metoder, hvordan du kan stå stærkere som formidler og kommunikatør – i både med- og modvind. Alle kan deltage på dette seminar uanset rolle og niveau.

Der vil undervejs blive indlagt små øvelser og være mulighed for at stille spørgsmål.

 

Program

 

10:00-10:10 Velkomst og introduktion til værktøjet Teams

 

10:10-10:30 Kommunikation i øjenhøjde
Med afsæt i assertionsbegrebet bliver du opmærksom på de mulige faldgruber i kommunikationen, og hvad du selv kan gøre for at sikre en ligeværdig kommunikation

 

10:30-11:00 Formidling af de svære budskaber
Lær at bruge en effektiv 4-trins metode til at foregribe modstanden imod dit budskab og skabe rum til dialog med plads til alle parter

 

11:00-11:30 Målrettet kommunikation
Få overblik over de fire arketyper og lær at målrette din kommunikation til typerne – såvel mundtligt som skriftligt

 

11:30-12:00 Tips og tricks
Bliv inspireret af nogle simple greb, som kan hjælpe dig til at undgå eventuelle benspænd og styrke dig i rollen som kommunikator

 

Ret til ændringer forbeholdes

NB: Tilmelding til online-arrangementer er bindende

 

Underviser

Maiken Vørs Jeppesen, indehaver og konsulent, Konsulenthuset HRip
Maiken er tilknyttet Bygherreforeningen som underviser, og arbejder som seniorkonsulent. Maiken er indehaver af konsulenthuset HRip. Med mere end 25 års bred erfaring i bagagen, er hun en anerkendt facilitator, underviser og foredragsholder. Maiken arbejder typisk med organisationsudvikling og robusthed overfor forandringer, udvikling af ledere på alle niveauer, personlig udvikling samt udvikling af teams og afdelinger, så de opnår et stærkere samarbejde. Kendetegnene for Maiken som underviser er, at hun lægger meget vægt på, at al facilitering skal munde ud i konkrete resultater.

 

Arrangementsansvarlig er Maria Jordy Madsen mjm@bygherreforeningen.dk

Del på sociale medier

Linkedin

Styrk din faglighed på et af vores kommende arrangementer