Medlemsmøder -

08/10/2019

Planlæg projekter uden ulykker

Der er stadig for mange ulykker i byggebranchen. Vi sætter derfor med nye data fokus på bygherres gevinst ved at sikre en god ramme for arbejdsmiljø og adfærd på byggepladsen.

Medlemspris:

Mødet er kun for medlemmer 0 kr. ex. moms

Ikke medlemmer:

Mødet er kun for medlemmer 0 kr. ex. moms

Tid og sted

Det kan betale sig at forebygge; det dokumenteres nu med en større analyse. Endvidere er der erfaringer fra praksis, som understøtter analysens pointer og anbefalinger.

For det betaler sig at sætte fokus på arbejdsmiljø – det har direkte indvirkning på tid og planlægning og projektet bliver mere robust og forudsigeligt.

På dette intensive morgenmøde får du præsenteret resultater fra analysen og viden om, hvordan du kan få arbejdsmiljøet med i byggeriets businesscase, så indsatsen kan følges og dokumenteres. Du kommer også til at høre om, hvordan en stor bygherre er lykkes med at nedbringe byggepladsulykker.

Hen over efteråret 2019 får du muligheder for at kickstarte dagen med et spændende fagligt arrangement i Bygherreforeningen. På en time får du et fagligt indblik i en række interessante og aktuelle emner, der kan inspirere og give dig nye perspektiver på konkrete udfordringer.

Alle morgenmøder starter med kaffe, juice og croissanter.

OBS: Morgenmøder er kun for foreningens medlemmer

07:45-08:00 Ankomst og morgenbrød
Vi starter dagen med croissant og kaffe

08:00-08:10 Velkomst

Hanne Ullum, Bygherreforeningen og Christine Meden Bjerregaard, Bygherreforeningen

08:10-08:30 Dokumenteret sammenhæng mellem ulykkesforebyggelse og projektøkonomi
Bliv opdateret med nyeste analyser fra et forskningsprojekt, som dokumenterer at det på alle parametre giver bedre projekter at prioritere arbejdsmiljøet helt fra start

Per Tybjerg Aldrich, markeds- og projektchef, Niras

08:30-08:50 Erfaringer fra arbejdsmiljøstrategi og en ’kulturrejse’ til at nedbringe ulykker

Taler annonceres snarest

08:50-09:00 Opsamling og videre herfra…
Præsentation af Bygherreforeningens medlemstilbud og -aktiviteter, herunder det kommende projekt ’Safety First’

Christine Meden Bjerregaard, Bygherreforeningen

09:00 Tak for nu og fortsat god dag

Se efterårets andre morgenmøder:

20. august 2019: MgO-sagen: Hvad kan bygherrer lærer?

24. september: Vejledning i terrorsikring

19. november: Bygherrens rolle som katalysator for uddannelse af faglærte i Danmark

Arrangementsansvarlig er Anne Kristine Busch akb@bygherreforeningen.dk

Del på sociale medier