09:30-09:40 Velkomst og introduktion til online-værktøjet Teams

Rolf Simonsen, Sekretariatsleder, Værdibyg og projektchef, Bygherreforeningen

09:40-10:45 Robuste projekter og effektiv risikostyring – hvordan gør man det?
Hvilke resultater kan effektiv risikostyring have for bygherrens projekt? Hvordan kan risikostyring bruges i forhold til at styre mod mål for tid, kvalitet og økonomi/budgetplanlægning? Og hvordan kan du arbejde med at gøre risikostyring til en del af kulturen på dine projekter?

10:45-10:55 Pause

10:55-11:30 Bliv klædt på til risikostyring
I efteråret 2019 er Værdibyg kommet med 3 nye vejledninger i Risikostyring, her kan du høre, hvordan de er blevet til, og hvordan du kan bruge dem.

Rolf Simonsen, Sekretariatsleder, Værdibyg og projektchef, Bygherreforeningen

11:30-11:45 Opsamling på formiddagen

11:45-12:15 Frokost

12:15-13:15 Risikostyring i praksis: øvelse og debat
Vi sætter gang i en øvelse og debat, som perspektiverer risikostyring i forhold til din hverdag, og hvordan du kan arbejde risikostyring for at arbejde hen imod et robust projekt.

13:15-13:25 Pause

13:25-14:00 Oplæg annonceres snarest

Trine Holst Veicherts, Risk manager, chefkonsulent, Vejdirektoratet

14:00-14:15 Opsamling i plenum
Refleksioner og debat om eftermiddagens perspektiver på risiko fra forskellige parter. Giver det anledning til overvejelser i bygherreorganisationen om fordeling af risici og kravsstillelse til samarbejdspartnere?

14:15-14:30 Afrunding og evaluering

14:30 Tak for i dag

Ret til ændringer forbeholdes

Mads Blaabjerg, civilingeniør, Emcon

Mads arbejder med tværfaglig projektstyring og administration af større både danske og internationale byggeprojekter. Det indebærer både kontrahering, aftaleopfølgning, claims management samt energiteknisk indsigt og forståelse. Mads træder typisk ind i projekter, som er i vanskeligheder, for at skabe overblik, fremdrift og fornyet samarbejde.

Oplægsholder

Rolf Simonsen, områdechef, projekter og udvikling, Bygherreforeningen og sekretariatsleder, Værdibyg
Rolf har i en årrække arbejdet med byggeriets processer og har både i Bygherreforeningen og Værdibyg været med til at udvikle vejledninger om udbud og har været med i arbejdet med evaluering af udbudsloven.

Læs mere om praktisk information.