Nedenfor kan du læse mere om uddannelsesforløbet: byggeriets aftaler. Ved at tilmelde dig forløbet, er du sikret plads på de forskellige kurser og deltager samtidig til reduceret pris.

Forløbet kan med fordel suppleres med uddannelsesforløbet Ydelsesbeskrivelser for arbejdsmiljøkoordinering og bæredygtigt byggeri.

OBS: Startdatoen for uddannelsesforløbet er den 27. september. Du kan læse om og tilmelde dig her. 

 

Kort om uddannelsesforløbet ‘Byggeriets aftaler’

Med dette uddannelsesforløb klædes du på til at navigere sikkert i aftalesystemet og får en god introduktion til entrepriseret samt rådgiversamarbejder i såvel kontraheringsfase, som i projekterings- og udførelsesfase og i forbindelse med eventuelle tvister og mangler. Alt sammen set fra bygherrens perspektiv.

 

Uddannelsesforløbet indeholder følgende kurser:

AB18 for bygherrer
Her får du indsigt i den grundlæggende entrepriseret. Du får en introduktion til AB18 og en gennemgang af aftalesystemet med nedslag i de væsentligste elementer, du særligt skal kende til som bygherre. Kurset er både for dig, som skal kende til AB18 og dig, som trænger til at få genopfrisket din viden om AB-systemet.
Læs mere om kurset her

 

ABR18: Bygherrens samarbejde med rådgiver
Få overblik over ABR18. På dette kursus gennemgår vi ABR18 med særligt fokus på bygherrens perspektiv både i kontraheringsfasen, projekterings- og udførelsesfasen og i forbindelse med eventuelle tvister om projekteringsfejl og mangler.
Læs mere om kurset her

 

YBB19 – Ydelsesbeskrivelse for Bygherrerådgivning
Bliv fortrolig med Ydelsesbeskrivelse for Bygherrerådgivning, YBB19, og hør hvordan du kan bruge den til at sætte rammen for et godt samarbejde. Kurset giver dig et godt overblik over ydelsesbeskrivelsen og gode råd til, hvordan du konkret anvender YBB19 i dine aftaleforhold.
Læs mere om kurset her

 

YBL18 – Ydelsesbeskrivelse for Byggeri og Landskab
Dette kursus giver dig indsigt i Ydelsesbeskrivelse for Byggeri og Landskab, YBL18. På dagen får du blandt andet svar på, hvordan du som bygherre sikrer at få de rette ydelser til opgaven, og hvordan du forbedrer samarbejdet med rådgiver.
Læs mere om kurset her

 

Hvem henvender uddannelsesforløbet sig til?

Forløbet henvender sig til dig, som har brug for et godt overblik over aftalesystemets opbygning og de muligheder og faldgruber, du som bygherre skal være opmærksom på i entrepriseaftaler, samt overblik over de gældende regler og råd til at tilrettelægge bedre og mere værdiskabende samarbejder. 

 

 

Praktisk

Forløbet består af i alt fire kursusdage, som afholdes på datoerne 27. september, 12. oktober, 9. november og 5. december 2023. Alle kurserne i forløbet afholdes i København. Kurserne er alle inklusiv morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe. Læs mere om praktisk information.

Tilmeldingsvilkår

Når du tilmelder dig et arrangement eller uddannelsesforløb fra Bygherreforeningen modtager du en bekræftelse med det samme, og du er herefter tildelt en plads på arrangementet.

Deltagergebyret faktureres tidligst 14 dage før arrangementets start. Ved afbud tidligere end 30 dage før afholdelsesdatoen, vil du ikke blive faktureret. Tilmeldingen er herefter bindende. Såfremt du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, er du naturligvis velkommen til at sende en anden fra din virksomhed i dit sted.

Ved uforudsete hændelser (f.eks. ved undervisers sygdom) eller manglende tilmeldinger kan arrangementet flyttes eller aflyses. Bliver arrangementet flyttet til en anden dato, har du mulighed for at framelde dig uden beregning.

 

Fotokreditering: Alexandra Mitache