Bygherreforeningen tilbyder et samlet uddannelsesforløb i udbudsret for bygherrer. Ved at tilmelde dig forløbet, er du sikret plads på de forskellige kurser og deltager samtidig til reduceret pris. 

OBS: Startdatoen for kursusforløbet, du kan læse om og tilmelde dig her, er den 27. april 2023. 

 

Kort om uddannelsesforløbet ‘Udbudsret for bygherrer’

Med dette uddannelsesforløb kommer du igennem de grundlæggende discipliner inden for udbudsret – før, under og efter udbuddets gennemførelse. Undervejs kommer vi rundt om vigtige elementer som valg af tildelingskriterier og brug af evalueringsmodeller. Du kommer desuden særlig godt ind i fordele og opmærksomhedspunkter ved brug af den fleksible udbudsform udbud med forhandling, både i forhold til de retslige rammer, den vigtige forberedelse og de egentlige forhandlingsprocedurer.  

Undervejs møder du flere spændende undervisere og oplægsholdere, og der vil være rig mulighed for spørgsmål og dialog om konkrete cases. Vi inddrager erfaringer fra andre bygherrer og diskuterer, hvor klagesager og kendelser peger hen. 

 

Uddannelsesforløbet indeholder følgende kurser:

 • Udbud med forhandling
  Udbud med forhandling er en fleksibel udbudsform, som Bygherreforeningen anbefaler sine medlemmer. På dette kursus får du et godt indblik i muligheder og faldgruber i processen, og du får gode råd og tips til tilrettelæggelsen af udbud og den efterfølgende dialog.
  Du kan læse mere om kurset her
 • Grundlæggende udbudsret for bygherrer
  På dette kursus får du en grundlæggende introduktion til de udbudsretlige forhold, som er væsentlige for dig som bygherre. Du får kendskab til de forskellige udbudsformer og opmærksomhedspunkter i udbudsprocessen.
  Du kan læse mere om kurset her
 • Sådan bruger du tildelingskriterier og evalueringsmodeller i dit udbud
  Få indsigt i de forskellige muligheder, du har for at arbejde med tildelingskriterier og evalueringsmodeller i udbud. Kurset giver dig overblik over de lovgivningsmæssige rammer, og vi drøfter, hvor klager og afgørelser peger hen.
  Du kan læse mere om kurset her

 

Hvem henvender uddannelsesforløbet sig til?

Forløbet henvender sig til alle, der beskæftiger sig med udbud af bygge- og anlægsopgaver. Forløbet vil være relevant for dig, som ønsker at blive introduceret til, eller opdateret om, udbudsreglerne set fra bygherrens perspektiv.

 

y

Praktisk

Forløbet består af i alt tre kursusdage, som afholdes på datoerne 27. april, 28. september og 10. oktober 2023. Alle kurserne i forløbet afholdes i København. Kurserne er alle inklusiv morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe. Læs mere om praktisk information.

Tilmeldingsvilkår

Når du tilmelder dig et arrangement eller uddannelsesforløb fra Bygherreforeningen modtager du en bekræftelse med det samme, og du er herefter tildelt en plads på arrangementet.

Deltagergebyret faktureres tidligst 14 dage før arrangementets start. Ved afbud tidligere end 30 dage før afholdelsesdatoen, vil du ikke blive faktureret. Tilmeldingen er herefter bindende. Såfremt du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, er du naturligvis velkommen til at sende en anden fra din virksomhed i dit sted.

Ved uforudsete hændelser (f.eks. ved undervisers sygdom) eller manglende tilmeldinger kan arrangementet flyttes eller aflyses. Bliver arrangementet flyttet til en anden dato, har du mulighed for at framelde dig uden beregning.

 

Fotokreditering: Anders Holm Jensen