09:00-09:30 Ankomst og morgenmad
Vi starter dagen med at byde på morgenbrød og kaffe

09:30-10:15 Velkomst og introduktion til dagen
Du får en introduktion til de to foreningers arbejde med FN’s 17 Verdensmål, herunder anbefalinger og paradigmer, og Bygherreforeningens hjemmeside med cases og værktøjer.

10:15-11:00 Kort gennemgang af FN’s 17 Verdensmål
Vi gennemgår kort de 17 Verdensmål med dansk fokus med henblik på at få et fælles afsæt for dagens arbejde.

Lotte Hansen, partner i Hansen & Ersbøll Agenda og medstifter af foreningen iLoveGlobalGoals

11:00-11:20 Pause

11:20-13:00 Verdensmålene som et nyt fælles paradigme og et nyt sted at starte

• Hvilken værdi får bygherrer ud af at fokusere på de 17 verdensmål?
  • Hvordan definerer vi denne værdi?
  • Introduktion til nulpunktsanalysen – En øvelse i at afdække potentiale og værdiskabelse.

13:00-14:00 Frokost

14:00-14:45 Hvordan kan vi få Verdensmål ind i byggeriet?

Hvordan tænkes bæredygtighed ind i byggeriet, uden at det nødvendigvis medfører mere ansvar og øget økonomi for bygherren?

14:45-15:00 Kaffepause

15:00-16:00 Få en enkel proces for jeres lokale arbejde med Verdensmålene

• Nulpunktsvurderingerne
  • Introduktion til og arbejde med værktøjer og implementering: Hvordan engageres medarbejdere, kunder, stakeholders og omverden?
  • Elevatortalen: Formål og struktur/opbygning/skelet

16:00-16:15 Afrunding og evaluering

16:15 Tak for i dag

Ret til ændringer forbeholdes.

Facilitator

Oplægsholdere

Lotte e partner i Hansen & Ersbøll Agenda. Hun er cand.scient.pol. og journalist, og uden tvivl en af Danmarks mest erfarne public affairs rådgivere. Lotte er ekspert i udvikling af kreative og strategiske koncepter inden for Verdensmålene. Tidligere har hun arbejdet som pressechef, erhvervsredaktør på Politiken og politisk kommentator på bade TV og i skrevne medier. Lotte har desuden arbejdet som Public Affairs Director for ledende PR-bureauer.

Betina Kristiansson, partner og advokat, Molt Wengel
Betina har stor erfaring med rådgivning af både bygherrer, entreprenører og rådgivere inden for alle aspekter af entrepriseretten, f.eks.garantitræk (AB 92 §46), mangelhåndtering og claim management. Du kan læse mere om Betina Kristiansson her.

Praktisk

Kurset er inklusiv morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe. Læs mere om praktisk information.

COVID-19: Du kan trygt tilmelde dig Bygherreforeningens arrangementer. Vi følger Sundhedsstyrelsens råd og vejledninger, og hvis det ikke er muligt at mødes fysisk, vil vi afholde en digital, forkortet og billigere version af arrangementet på samme dato. I så fald får du mere information direkte på mail.