Viden & aktuelt i kategorien:
Digitalisering

Høringsmøde om digitaliseringsguide for byg-/driftsherrer

/
Bygherreforeningen udarbejder på foranledning af Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen en Digitaliseringsguide for byg-/driftsherrer. Baggrunden for guiden er regeringsstrategien for digitalt byggeri, og formålet er, at give gode råd og opstille tjeklister til brug for digitale krav i udbud.

Præsentation af ny digitaliseringsguide for byg- og driftsherrer

, /
Bygherreforeningen udarbejder på foranledning af Trafik,- Bygge- og Boligstyrelsen Digitaliseringsguiden: gode råd og tjeklister til at stille digitale krav i udbud. Guiden kan i løbet af efteråret kan tilgås på Bygherreforeningens hjemmeside. Kom med i maskinrummet og få mulighed for at diskutere hvordan du stiller de rigtige krav til digitalisering i byggeprojekter, i alt fra mindre og ukomplicerede opgaver til de helt store projekter med mange snitflader.