Viden & aktuelt i kategorien:
Udbud og marked

Uddannelsesforløb: Udbudsret for bygherrer

/
Tilmeld dig det samlede uddannelsesforløb i udbudsret og få en god introduktion til de udbudsretlige forhold, der er særligt væsentlige for dig som bygherre. Med forløbet bliver du fortrolig med de forskellige udbudsformer og lovgivningsmæssige rammer.

Sådan bruger du tildelingskriterier og evalueringsmodeller i dit udbud

/
Få indsigt i de forskellige muligheder, du har for at arbejde med tildelingskriterier og evalueringsmodeller i udbud. Kurset giver dig overblik over de lovgivningsmæssige rammer, og vi drøfter, hvor klager og afgørelser peger hen.

Udbud med forhandling

/
Udbud med forhandling er en fleksibel udbudsform, som Bygherreforeningen anbefaler sine medlemmer. På dette kursus får du et godt indblik i muligheder og faldgruber i processen, og du får gode råd og tips til tilrettelæggelsen af udbud og den efterfølgende dialog.

Grundlæggende udbudsret for bygherrer

/
På dette kursus får du en grundlæggende introduktion til de udbudsretlige forhold, som er væsentlige for dig som bygherre. Du får kendskab til de forskellige udbudsformer og opmærksomhedspunkter i udbudsprocessen.

Få styr på ændringerne i udbudsloven

, /
Den 1. juli 2022 trådte ændringerne af udbudsloven fra 2016 i kraft. Dette online kursus giver dig overblik over ændringerne, hvad de har af konsekvenser for dig som bygherre, og hvor du nu bør være særligt opmærksom.