Viden & aktuelt i kategorien:
Udbud og marked


Bygherrebarometeret 2024

, /
Kom til lancering af Bygherrebarometeret 2024, der tager temperaturen på byggebranchen de kommende 12 måneder. Barometeret giver dig et overblik over markedsudviklingen og indsigt i bygherrernes kommende projekter, prioriteringer og udfordringer og præsenteres i samarbejde med Byggefakta.

Tidlig entreprenørinddragelse

/
Her får du bygherrens vinkler på fordele og ulemper ved de forskellige modeller for tidlig entreprenørinddragelse. Både i forhold til det juridiske, tilrettelæggelse af processen og ikke mindst succeskriterierne for at kunne høste gevinsterne af den tidlige inddragelse.

Udbud med forhandling

/
Udbud med forhandling er en fleksibel udbudsform, som Bygherreforeningen anbefaler sine medlemmer. På dette kursus får du et godt indblik i muligheder og faldgruber i processen, og du får gode råd og tips til tilrettelæggelsen af udbud og den efterfølgende dialog.

Grundlæggende udbudsret for bygherrer

/
På dette kursus får du en grundlæggende introduktion til de udbudsretlige forhold, som er væsentlige for dig som bygherre. Du får kendskab til de forskellige udbudsformer og opmærksomhedspunkter i udbudsprocessen.

Vælg den rette entrepriseform

/
Hvordan vælger du den rigtige entrepriseform til dit projekt? På denne kursusdag hører du om fordele, ulemper og erfaringer med de forskellige entrepriseformer, så du er klædt på til at vælge den rette form til netop dit projekt.

Sådan bruger du tildelingskriterier og evalueringsmodeller i dit udbud

/
Få indsigt i de forskellige muligheder du har for at arbejde med tildelingskriterier og evalueringsmodeller i udbud. Med kurset får du et godt overblik over de lovgivningsmæssige rammer, og vi drøfter, hvor klager og afgørelser peger hen.