Viden & aktuelt i kategorien:
Udbud

Vælg den rigtige entrepriseform

, , , /
Hvordan vælger du den rigtige entrepriseform til dit projekt? Vi hører om fordele, ulemper og erfaringer ved de forskellige entrepriseformer, så du bliver skarp på, hvilken form der passer til dit projekts behov.

Sådan gennemfører du et godt udbud med forhandling

/
Udbud med forhandling er en fleksibel udbudsform, som Bygherreforeningen anbefaler sine medlemmer. På dette kursus får du et godt indblik i mulighederne og faldgruberne i processen, og du får gode råd og tricks til tilrettelæggelsen af udbud og den efterfølgende dialog.

Sådan gennemfører du et godt udbud med forhandling

/

Udbudsret for bygherrer

, /
På dette kursus får du en grundlæggende introduktion til de udbudsretlige forhold, som er væsentlige at kende for dig som bygherre. Du får kendskab til de forskellige udbudsformer og opmærksomhedspunkter i udbudsproceduren.