Viden & aktuelt i kategorien:
Kurser


ABR 18 forenklet

, /
Her får du en introduktion til de forenklede former i forhold til grunddokumenterne i ABR 18. Hvad indeholder de, hvor er bestemmelserne fastholdt, og hvor de er udeladt? Samtidig sætter vi fokus på, hvor du skal være særlig opmærksom i kontrakterne i forhold til ABR 18.

AB 18 og ABR 18 forenklet

/
Her får du en introduktion til de forenklede former til grunddokumenterne i AB18 og ABR 18. Hvad indeholder de, hvor er bestemmelserne fastholdt, og hvor de er udeladt? Du kan vælge at deltage hele dagen eller kun om formiddagen om AB 18 eller eftermiddag om ABR 18.

AB 18 forenklet

/
Her får du en introduktion til de forenklede former i forhold til grunddokumenterne i AB18. Hvad indeholder de, hvor er bestemmelserne fastholdt, og hvor de er udeladt? Samtidig sætter vi fokus på, hvor du skal være særlig opmærksom i kontrakterne i forhold til AB 18.

Ydelsesbeskrivelse for bygherrerådgivning (YBB 19)

/
I efteråret 2019 kom den nye Ydelsesbeskrivelse for Bygherrerådgivning (YBB 19). På dette kursus får du indblik i den nye ydelsesbeskrivelse, og hvordan du kan bruge den til at sætte rammer for et godt samarbejde.

Ydelsesbeskrivelse for bygherrerådgivning (YBB 19)

/
I efteråret kommer den nye ydelsesbeskrivelse for bygherrerådgivning (YBB 19). På dette kursus får du indblik i den nye ydelsesbeskrivelse, og hvordan du kan bruge den til at sætte rammer for et godt samarbejde.

Sådan gennemfører du et godt udbud med forhandling

/
Udbud med forhandling er en fleksibel udbudsform, som Bygherreforeningen anbefaler sine medlemmer. På dette kursus får du et godt indblik i mulighederne og faldgruberne i processen, og du får gode råd og tricks til tilrettelæggelsen af udbud og den efterfølgende dialog.

Introduktion til AB18

/
På dette kursus får du en grundlæggende forståelse af og indføring i de nye regler i AB 18. Vi gennemgår aftaledokumenterne med fokus på den praktiske forståelse og anvendelse af dokumenterne. Du får samtidig en introduktion til AB 18 set fra Bygherres perspektiv.