Viden & aktuelt i kategorien:
Temamøder

Bæredygtighed klima københavn

Bygherreforeningen bidrager til ny klimahandlingsplan

/
Bygherreforeningen skal sammen med bl.a. Dansk Byggeri og Dansk Industri frem mod februar 2020 komme med bud på, hvordan bygge- og anlægsbranchen skal bidrage til at vi bliver klimaneutrale i 2050 i regeringens klimapartnerskab for byggeri og anlæg

Bygherrer skal drive den bæredygtige udvikling

/
Bygherreforeningen lancerer fredag d. 10 januar et manifest med udgangspunkt i FNs verdensmål, der skal hjælpe bygherrer med en bæredygtig omstilling af deres arbejde.

Morgenmøde om brandvejledninger til BR18

, /
De nye vejledninger til BR18 kapitel 5 om brand er nu blevet udgivet. Der mangler blot enkelte temaer, men du kan allerede nu få en hurtig indføring i det omfattende materiale. På dette morgenmøde vil Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen fortælle om de væsentligste temaer i de nye vejledninger.

Bygherreforeningens Årsmøde 2020

/
Efter den faglige del af årsmødet, afholdes den formelle del med foreningens årsberetning og valg til bestyrelsen.