Mød de tre finalister til Bygherreprisen 2021 og stem på din favorit! - Bygherreforeningen

Nyhed -

04/06/2021

Mød de tre finalister til Bygherreprisen 2021 og stem på din favorit!

Der er nu fundet tre finalister, som skal dyste om titlen Årets Bygherre, når Boligfonden Kuben og Bygherreforeningen uddeler Bygherreprisen den 4. november 2021. Læs mere om de tre finalister: Gladsaxe Kommune, HOFOR og PensionDanmark og stem på din favorit-finalist her.

På baggrund af juryens besøg hos fem stærke kandidater, har de nu udvalgt tre endelige finalister, der er med i opløbet om at blive kåret som Årets Bygherre. Her kan du læse om finalisterne og stemme på din favorit frem til 8. oktober 2021.

Prisen går i år til en bygherre, som gennem sine projekter skaber værdi for omverdenen, sætter et stærkt bygherreaftryk og har haft en særligt stærk vision og fulgt denne til dørs gennem projektets mange faser. Vinderen kåres af Boligfonden Kuben og Bygherreforeningen den 4. november 2021 som en del af Licitationens Building Awards.

For første gang har du i år direkte indflydelse på, hvem der skal vinde prisen. Nu kan du stemme på din favoritfinalist, og resultatet af disse stemmer vil tælle som et ekstra jurymedlem i afgørelsen. Juryen består desuden af Sine Juul Praastrup, CEO hos ERIK Arkitekter, Henrik Mielke, CEO hos Enemærke & Petersen, Palle Adamsen, adm. direktør, Lejerbo og Peter Fangel Poulsen, partner og medstifter, Bauherr. Juryen sparrer med Henrik L. Bang, direktør i Bygherreforeningen og Jesper Malm, områdechef for kommunikation og udvikling i Bygherreforeningen.

 

Mød finalisterne

Gladsaxe Kommune: Kommunen er indstillet for deres store ambitioner på børne- og ungeområdet og ift. deres overordnede arbejde med bæredygtighed. Når der bygges til kommunens yngste borgere, tager man afsæt i det pædagogiske og i byggeriets formål, og har dermed brugerne og deres trivsel for øje. Gladsaxe Kommune bygger og programmerer med de langsigtede velfærdsbriller på, men kan stadig fremvise en god økonomisk business case bag denne tilgang. Gennem deres strategi på børne- og ungeområdet og med deres omfattende fokus på bæredygtighed, skaber kommunen langsigtet værdi for deres borgere.

HOFOR: Bag HOFOR findes en solid, dygtig og passioneret bygherreafdeling. I projektet Nye Vandværker anvendes en beundringsværdig metode, som kan op- og nedskaleres til de ensartede byggerier under projektet. Som bygherre tager HOFOR læringer med videre internt fra projekt til projekt, og har samtidig oparbejdet en stærk samarbejdsånd med de involverede samarbejdspartnere, som skaber stabilitet i projekterne. HOFOR er en til tider overset bygherre, der lever under radaren, men som pt bygger for 4 mia. for at sikre moderne vandværker til glæde for hele Hovedstaden.

PensionDanmark: Pensionsselskabet er en frontløber inden for byggebranchens arbejde med bæredygtighed. De udfordrer både branchen, samarbejdspartnere og dem selv, ved konstant at skærpe og videreudvikle deres krav til bæredygtigheden i deres byggeprojekter. PensionDanmark inspirerer andre bygherrer, og er villige til at dele viden med andre i branchen, så flest mulige kan bidrage til at løfte de overordnede bæredygtighedsudfordringer. De tænker totaløkonomisk og har fokus på at skabe langsigtet værdi for både deres medlemmer landet over og i forhold til miljøet, dette ses bl.a. i projektet Trælasten i Aarhus.

 

Beklager, denne formular er ikke længere tilgængelig.

Tidligere vindere

Vinderne de seneste år har været Himmerland Boligforening og DTU – Danmarks Tekniske Universitet. Førstnævnte vandt i 2019 for sit arbejde med at udvikle sig selv som organisation og omverdenen igennem byggeprojekter. Sidstnævnte modtog prisen i 2020 for campusudviklingsplanen ”Transforming DTU”, en bygherreindsats som løbende er blevet udviklet og kvalificeret, og som i dag er et afgørende element i forhold til at skabe et konkurrencedygtigt universitetsmiljø.

Aktuelt

Styrk din faglighed på et af vores kommende arrangementer

sep
9
Udbud og samarbejde

Vælg den rette entrepriseform

Hvordan vælger du den rigtige entrepriseform til dit projekt? På denne kursusdag hører du om fordele, ulemper og erfaringer med de forskellige entrepriseformer, så du er klædt på til at vælge den rette form, når...

sep
10
Byggeri, drift og anlæg

Ledningsarbejder og gæsteprincippet

Udgifter til ledningsarbejder kan være en ubehagelig overraskelse i et projekt, især hvis der ikke er taget højde for det i anlægsbudgettet. På dette kursus får du overblik over de grundlæggende regler inden for ledningsret...

sep
11
Byggeri, drift og anlæg

Bygherrernes anlægsdag 2024

Lukker anlægsbranchen i 2050, når der ikke er råstoffer og arbejdskraft til at udføre opgaverne?  Hvad betyder bæredygtighed, klimakrav og digitalisering for fremtidige anlægsprojekter?  Vi sætter fokus på de udfordringer anlægssektoren står over for lige...

sep
17
Byggeriets aftaler

AB18 for bygherrer

På dette efterhånden klassiske AB-kursus får du en grundig indføring i AB18 og en gennemgang af aftalesystemet – herunder de væsentligste ændringer og nyskabelser, der er kommet siden AB92. Kurset sætter fokus på de muligheder,...

sep
17
Bæredygtighed

Klimakrav og LCA for bygherrer – Aarhus

På dette kursus får du indsigt i konsekvenserne af både de nuværende og kommende, strammere klimakrav fra 2025. I løbet af dagen får du sparring til, hvad du som bygherre forventes at levere på ved...

Få den nyeste viden fra Bygherreforeningen i din indbakke

Ja tak – send mig Bygherreforeningens nyhedsbrev