Netværk for seniorboliger og seniorbofællesskaber - Bygherreforeningen
  • Netværk for seniorboliger og seniorbofællesskaber

De seneste år er efterspørgslen af både gode seniorboliger og særligt bofællesskaber vokset markant. I dette netværk fokuserer vi på byggeri, drift og indretning af seniorboliger og bofællesskaber, og på hvordan de fysiske rammer kan medvirke til højere livskvalitet og stærke fællesskaber.

Formål

I dette netværk sætter vi fokus på seniorbofællesskaber og på, hvordan området vil udvikle sig i de kommende år. Her kan du blive inspireret og indhente ny faglig viden om udvikling, byggeri og drift af seniorboliger og seniorbofællesskaber.

Vi drøfter både udfordringer og muligheder for at udvikle både gode eftertragtede boliger og stærke fællesskaber, som ikke altid kommer af sig selv, men ofte skal hjælpes i gang.

Målgruppe

Netværket er for bygherrer, udviklere, rådgivere og arkitekter og andre, som ønsker at blive klogere på og erfaringsudveksle om gode seniorboliger og bofællesskaber.

Som medlem af netværket får du faglige oplæg fra førende eksperter på området, mulighed for at komme på interessante studieture og mulighed for at opbygge et fagligt netværk og have faglige diskussioner om, hvordan vi bedst løser opgaven med seniorboliger og seniorbofællesskaber. Netværket består af almene bygherrer og bygherrerådgivere.

Temaer

Emner for tidligere møder har bl.a. været:

  • Strategi og udvikling af byområder
  • Rammer for godt fællesskab
  • Markedet for seniorboliger
  • Beboersammensætning
  • Økonomiske modeller og nye løsninger
  • Fokus på boligen
  • Gode fællesarealer
  • Sammenhæng med lokalområdet

Tid og sted

Netværket mødes to gange årligt, og der er fuld forplejning på hvert møde.

Pris for deltagelse

Prisen for et års deltagelse er 3.000 kr. ex. moms for medlemmer af Bygherreforeningen og 3.400 kr. ex moms for ikke-medlemmer af Bygherreforeningen.

Har du spørgsmål til deltagelsen i netværket, kan du sende en mail til info@bygherreforeningen.dk

Områdechef, kommunikation og udvikling
Jesper Malm

jm@bygherreforeningen.dk

Tlf.: 2294 4161

Eventkoordinator
Maria Jordy Madsen

mjm@bygherreforeningen.dk

Tlf.: 3137 9387

Kurser og arrangementer relateret til emnet

feb
29
Byggeriets aftaler

Uddannelsesforløb: Byggeriets aftaler

Vi har samlet et uddannelsesforløb til dig, der vil have grundigt kendskab til byggeriets aftaler. Forløbet består af en række kurser, som Bygherreforeningen anbefaler bygherrer, der arbejder med aftaler i byggeriet, at deltage i. Bemærk,...

mar
13
Byggeri, drift og anlæg

Uddannelsesforløb: Introduktion til bygherrerollen

Dette uddannelsesforløb er sammensat til dig, som har brug for en bred introduktion til bygherrerollen. Alle kurserne kan forsat købes enkeltvist, men med dette forløb klædes du godt på til at tage de første skridt...

maj
23
Styring og økonomi

Uddannelsesforløb: Styring og økonomi for bygherrer

Tag et samlet uddannelsesforløb i ’Styring og økonomi for bygherrer’ og bliver dermed klædt på til at styre dit projekt sikkert i mål. Bemærk, at alle kurser fortsat kan købes som enkeltkurser.

sep
17
Bæredygtighed

Uddannelsesforløb: Bæredygtighed for bygherrer Århus

Du kan igen i 2024 vælge at deltage i Bygherreforeningens samlede uddannelsesforløb inden for bæredygtighed. Alle kurserne kan fortsat købes enkeltvist, men med det sammensatte forløb er du klædt godt på til at arbejde med...

Få den nyeste viden fra Bygherreforeningen i din indbakke

Ja tak – send mig Bygherreforeningens nyhedsbrev