• Komptenceudvalg

Bygherreforeningens Kompetenceudvalg arbejder med strategisk kompetenceudvikling i bygherreorganisationer.

Formål og arbejdsopgaver

Udvalget er en fusion af to tidligere udvalg, Udviklings- og Uddannelsesudvalget, samt Kvalitets- og Procesudvalget, og sætter fokus på, hvilken udvikling som præger branchen, og hvad det betyder for kompetenceberedskabet i bygherreorganisationer.

Resultater

Arbejdet i udvalget har bl.a. bidraget til etableringen af en styregruppe for Bygherreforeningens ”Kompetencetjek”, som er et værktøj til afdækning af kompetencebehov. Dette tilbydes gratis til alle foreningens medlemmer.

Anette Persson, Københavns Universitet
Ann-Bergithe Trampe Boch, Gentofte Ejendomme
Mark Howell, Niras
Niels Anker Jørgensen, Emcon
Nynne Lundt, Hillerød Kommune
Ole Kristian Bottheim, Cubic Group
Per Troelsen, Realdania By og Byg
Sanna Gøbel Larsen, Bygningsstyrelsen
Tina Mølby, Vejle Kommune

Kontakt

Skriv en mail til Hanne Ullum eller Anne Kristine Busch i sekretariatet, hvis du er interesseret i at høre mere om udvalgets arbejde.

udvalgsansvarlig
Anne Kristine Busch

akb@bygherreforeningen.dk

Udvalg i Bygherreforeningen