• Praktisk information

Tilmelding

Hvordan tilmelder du dig?

Afbud

Er du forhindret i at deltage i et arrangement?

Betaling

Husk at tjekke dine tilmeldingsoplysninger

Aflysning

Bygherreforeningen kan til tider være nødt til at aflyse et arrangement

Tilmelding

Du kan tilmelde dig et arrangement ved at indtaste dine oplysninger i tilmeldingsfelterne. Når du har afsluttet din tilmelding, modtager du en autogenereret mail som bekræftelse på din tilmelding. Din tilmelding er derefter bindende, medmindre du melder afbud i henhold til nedenstående regler. Modtager du ikke den autogenererede e-mail umiddelbart efter udfyldelsen af tilmeldingen, skal du kontakte Bygherreforeningen for at sikre at dine tilmeldingsoplysninger er udfyldt korrekt – fx om der er fejl i e-mailadressen eller andet.

Betaling

Når arrangementet er afholdt, sender vi en faktura til dig på basis af dine tilmeldingsoplysninger. Husk derfor at checke dine tilmeldingsoplysninger, så faktureringen kan ske korrekt. Vi opkræver et gebyr på 100 kr. for at udsende ny faktura, hvis dine oplysninger ikke har været korrekte ved tilmeldingen. Husk derfor korrekt virksomhedsnavn, korrekt reference og korrekt EAN-nummer, når du udfylder tilmeldingsoplysningerne. Check eventuelt med din økonomiafdeling, så du er sikker på at få angivet de rigtige oplysninger.

Er du ansat i en offentlig virksomhed, sendes fakturaen via Nemhandel på basis af EAN-nummeret i tilmeldingen.

Afbud

Deltagergebyret faktureres tidligst 14 dage før arrangementets start. Ved afbud tidligere end 30 dage før afholdelsesdatoen*, vil du ikke blive faktureret. Tilmeldingen er herefter bindende. Såfremt du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, er du naturligvis velkommen til at sende en anden fra din virksomhed i dit sted. Du skal blot sende en e-mail til Rikke Mønster rsm@bygherreforeningen.dk og oplyse os om ændringen.

Ved uforudsete hændelser (f.eks. ved undervisers sygdom) eller manglende tilmeldinger kan arrangementet flyttes eller aflyses. Bliver arrangementet flyttet til en anden dato, har du mulighed for at framelde dig uden beregning.

*Fristen for afmelding på Projektlederuddannelsen og Lederuddannelsen er 45 dage før afholdelse.

Rabataftale

Rabat på Bygherreforeningens kurser. Læs mere her

Overnatning

Kurser er uden overnatning, medmindre andet er angivet.

Aflysning

Bygherreforeningen kan ved for få tilmeldinger være nødt til at aflyse. Du vil i så fald få besked senest en uge før planlagt afholdelse.

Eventkoordinator
Maria Jordy Madsen

mjm@bygherreforeningen.dk

Tlf.: 3137 9387

Eventkoordinator
Rikke Mønster

rsm@bygherreforeningen.dk

Tlf.: 2941 9464

Få den nyeste viden fra Bygherreforeningen i din indbakke

Ja tak – send mig Bygherreforeningens nyhedsbrev