Strategi og ledelse - Bygherreforeningen
  • Strategi og ledelse

Under temaet ‘Strategi og ledelse’, finder du kurser og uddannelser, der klæder dig på til at kunne lede dit projekt eller bygherreorganisation med et strategisk mindset.  

Her finder du blandt andet Bygherrernes projektlederuddannelse og Bygherrernes Lederuddannelse. Projektlederuddannelse er direkte målrettet de udfordringer, du står over for i rollen som projektleder på et byggeprojekt. Lederuddannelse er målrettet ledere i bygherreorganisationer og tager udgangspunkt i din særlige rolle som leder af en bygherreorganisation og klæder dig på til at blive en strategisk sparringspart, der kan rådgive din organisations direktion, bestyrelse eller politikere om værdiskabende investeringer i samfundets fysiske rammer. 

Derudover finder du arrangementer, der giver dig indblik i, hvad du som bygherrer skal være opmærksom på, hvad din rolle omfatter, og hvad den fører med sig af ansvar. Arrangementer indenfor ‘Strategi og ledelse’ henvender sig både til dig, som er helt ny i bygherrerollen, dig som gerne vil arbejde mere strategisk med dine projekter, og dig som vil udvikle dine kompetencer inden for projektledelse eller ønsker at tage en mere strategisk tilgang til ledelse af bygherreorganisation. 

Uddannelser, kurser og arrangementer om Strategi og ledelse:

[av_custom_masonry_entries 0_pos_post=” 1_pos_post=” 2_pos_post=” 3_pos_post=” post_terms=’Kursusemne,49′ nr_posts=” nr_off_posts=” post_order=’ASC’ grid_layout=’without_top’ top_image=’https://bygherreforeningen.dk/wp-content/uploads/2022/12/lederuddannelse-photo-roel-dierckens-1030×349.jpg’ attachment=’74193′ attachment_size=’large’ masonry_filter=’hide’ av_uid=’av-jicswhsc’ custom_class=”]

Virksomhedskurser

Når i er flere, der skal have fælles fodslag

Skab et fælles fundament for udvikling og viden i jeres organisation med et virksomhedskursus arrangeret af Bygherreforeningen.

Få den nyeste viden fra Bygherreforeningen i din indbakke

Ja tak – send mig Bygherreforeningens nyhedsbrev