• Udbudsnetværk

Udbud og indkøb er en central opgave i alle bygherreorganisationer. Det er et komplekst felt, og der er mange detaljer, som det kan være værdifuldt at dele erfaringer om med andre bygherrer.

Indhold

Ofte kræver det specialistviden at kunne lave et godt udbud og gennemføre udbudsprocessen for at ende med at gøre det rigtige indkøb. Bygherreforeningen har to Udbudsnetværk, der er opstartet i henholdsvis 2009 og 2011. De to netværk består hver af ca. 15 udbudsspecialister fra Bygherreforeningens medlemskreds – både private og offentlige bygherrer.

I udbudsnetværkene deltager udbudsspecialister fra bl.a. Bygningsstyrelsen, DTU, Vejdirektoratet, Forsvarets Ejendomsstyrelse, Metroselskabet & Hovedstadens Letbane, Sund og Bælt, Banedanmark, DAB, Københavns Lufthavne og Realdania By og Byg. Der afholdes i hvert netværk fire årlige heldagsmøder, hvor deltagerne oplever aktuelle og spændende indlægsholdere, deltager i udbudsrelaterede diskussioner og deler erfaringer på tværs af bygherreorganisationer.

Tidligere har de to netværk drøftet bl.a. karteller, udbudsstrategier, OPP og OPS samt dialog i udbud.

Tilmelding og pris

Netværket mødes fire gange årligt enten hos Bygherreforeningen eller hos netværkets medlemmer. Prisen for et års deltagelse er 6.000 kr. ex. moms. Der er fuld forplejning på hvert møde.

OBS: Netværket er kun for foreningens medlemmer.

Områdechef, projekter og udvikling
Rolf Simonsen

rs@bygherreforeningen.dk

Tlf.: 2244 1240

Kurser og arrangementer relateret til emnet

 • 18
  maj
  Drift - Online

  Morgenmøde: Tager corona livet af de åbne kontorlandskaber?

  På dette morgenmøde ser vi nærmere på kontorarbejdspladsernes fremtid efter at digitale møder er braget ind som ”new normal” på det danske arbejdsmarked som følge af pandemien.

 • 19
  maj
  Udbud - København

  Udbud med forhandling

  Udbud med forhandling er en fleksibel udbudsform, som Bygherreforeningen anbefaler sine medlemmer. På dette kursus får du et godt indblik i muligheder og faldgruber i processen, og du får gode…

 • 1
  juni
  Planlægning - København

  Byggeriets business case

  Bliv bedre til at italesætte dit projekts værdiskabelse. På dette kursus lærer du, hvordan du etablerer et robust fundament for dit byggeri ved at italesætte det som del af en…