FM-database - Bygherreforeningen

FM-database

FM- og driftsdata – krav til digital aflevering
Et værktøj som gør det let at definere de nødvendige krav til drift og vedligehold (DV) eller Facilities Management (FM) ved digital aflevering.

Værktøjet hjælper dig med at definere de relevante krav ved hjælp af skabeloner og overskuelig mapping mellem de forskellige klassifikationer. Du kan let udarbejde og udskrive lister, der kan bruges til at stille krav til de driftsinformationer som din rådgiver eller totalentreprenør skal levere ved byggeriets afslutning.

Informationerne bliver automatisk struktureret, så de kan indlæses i dit FM-system. Det giver dig mulighed for at kontrollere, om informationerne er indberettet korrekt – og du sparer en masse tid på dataindtastning.

Let at opfylde IKT-bekendtgørelsens krav
Værktøjet skal gøre det let at indarbejde IKT- Bekendtgørelsens krav om specifikation af FM- og driftsdata og kan medvirke til at effektivisere bygningsdriften, spare på energi- og miljøressourcer samt øge kvaliteten af det byggede miljø. De almene byg- og driftsherrers brug af BIM-baserede FM-systemer skaber grundlaget for de relevante driftsdata.

Læs mere om FM-databasen.

Få den nyeste viden fra Bygherreforeningen i din indbakke

Ja tak – send mig Bygherreforeningens nyhedsbrev