Få overblik over bygherrens interessenter - Bygherreforeningen

Få overblik over bygherrens interessenter

Den professionelle bygherreorganisations ’kundefokus’ er på aktørerne i bygherresystemet, som udgøres af brugerne samt investorer og overordnede beslutningstagere. Disse kan være organiseret forskelligt eller der kan være sammenfald imellem rollerne. Bygherren udgør sammen med resten af bygherresystemet en samlet enhed, når bygherren foretager indkøb i leverancesystemet og indgår kontrakter med forskellige virksomheder derfra.

Som modellen illustrerer, udgør det omgivende samfund og myndighederne også væsentlige eksterne interessenter. Projektlederrollen i bygherreorganisationen kan således beskrives som omdrejningspunktet, der samler trådene i form af relationer og aftaler, mellem de forskellige parter i bygherresystemet og eksternt.

Modellen er en del af rapporten Professionelle Bygherrers Kompetenceudvikling – Strategier for øget værdiskabelse, som undersøger og perspektiverer, hvad skal der til for at løfte de professionelle bygherrers kompetencer, så vi i Danmark kan opnå en bygherrerolle kendetegnet af øget værdiskabelse og status.

Find hele rapporter her

Kurser og arrangementer om samarbejde og ledelse

[av_custom_masonry_entries 0_pos_post=” 1_pos_post=” 2_pos_post=” 3_pos_post=” post_terms=’Kursusemne,52′ nr_posts=’3′ nr_off_posts=” post_order=’ASC’ grid_layout=’without_top’ top_image=’https://bygherreforeningen.dk/wp-content/uploads/2018/05/bygherreAula1920x650.jpg’ attachment=’628′ attachment_size=’full’ masonry_filter=’hide’ av_uid=’av-jia0oanc’ custom_class=”]

Få den nyeste viden fra Bygherreforeningen i din indbakke

Ja tak – send mig Bygherreforeningens nyhedsbrev