• Digitaliseringsudvalg

Bygherreforeningens Digitaliseringsudvalg arbejder for at udvikle og udbrede god bygherreskik ved brug af digitale redskaber.

Formål og arbejdsopgaver

Udvalget arbejder ud fra foreningens tre strategiområder: indflydelse, netværk og udvikling, og betragter digitalisering som en forudsætning for at øge byggeriets produktivitet og kvalitet samt et redskab til at fremme samarbejdet mellem byggeriets parter. Udvalget påvirker både lovgivningsarbejdet inden for IKT-området, ved at indgå i dialog via udvalg, standardiseringsarbejde og at udarbejde høringssvar, og er i tæt dialog med branchen i øvrigt.

Resultater

Udvalget har senest bidraget til publikationen Pejlemærker for fremtidens digitale samarbejde, der bl.a. har inspireret tilgangen til digitaliseringen i arbejdet med AB-revisionen. Derudover har udvalget været involveret i – og har igangsat – en række digitaliseringsprojekter. Udvalget kommer løbende med forslag til udarbejdelse af nye værktøjer og udviklingsaktiviteter på IKT-området.

Alexander Brechling Larsen, MOE
Sara Asmussen, Deloitte
Søren Falk Thomsen, Drees & Sommer Nordic A/S

Kontakt

Har du lyst til at deltage eller vide mere, kontakt sekretariatet på info@bygherreforeningen.dk

projektleder
Carl Johan Fokdal Christensen

cjc@bygherreforeningen.dk

Hvis du vil vide mere om Bygherreforeningens indsatser på digitaliseringsområdet, kan du kontakte Carl Johan Fokdal Christensen.

Udvalg i Bygherreforeningen

Hvis du ønsker at have politisk indflydelse og påvirke byggeriets rammebetingelser, så er vores udvalg noget for dig