Få svar på ofte stillede AB18-spørgsmål fra Kammeradvokaten

Det har siden den 1. januar 2019 været muligt at anvende det nye AB18-system, og der er løbende kommet en masse spændende spørgsmål til Kammeradvokaten gennem Bygherreforeningens AB18-Hotline. Spørgsmålene har spændt bredt fra vedtagelse af det nye regelsæt til detailspørgsmål om opgørelse af konventionalbod og mulighederne i den nye løsningstrappe. I nedenstående finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

Hvis du har brug for hjælp til afklaring af AB18-spørgsmål, kan du fortsat benytte dig af hotlinen hver onsdag mellem kl. 13:00-15:00 på telefon 31 12 62 03. Alternativt kan du stille spørgsmålet skriftligt via følgende formular, så vender Kammeradvokaten tilbage hurtigst muligt med et svar.

Ansvarsbegrænsning

Indholdet på siden/portalen sigter på at give overblik over nogle af de væsentligste nyskabelser i det nye aftalesystem. De gode råd og de tilhørende værktøjer er overordnede og generelle. Anvendelsen skal derfor altid vurderes kritisk i forhold til den konkrete opgave. Bygherreforeningen og Kammeradvokaten kan derfor ikke holdes ansvarlige, hvis man vælger at anvende indholdet på siden/portalen konkret.

Kurser og arrangementer: Bliv klogere på AB18-systemet

april
    Aftaler - Online

AB18 for bygherrer

På dette online kursus får du en introduktion til AB18-aftalesystemet med nedslag i de væsentligste elementer, du som bygherre skal kende særligt til.

maj
    Aftaler - Online

Introduktion til BR18

På dette online kursus giver vi dig en overordnet introduktion til BR18, så du som bygherre bliver rustet til at varetage ansvaret for, at dine byggerier lever op til byggelovgivningen.…

september
    Aftaler - København

Grundlæggende udbudsret for bygherrer

På dette kursus får du en grundlæggende introduktion til de udbudsretlige forhold, som er væsentlige for dig som bygherre. Du får kendskab til de forskellige udbudsformer og opmærksomhedspunkter i udbudsprocessen.