Få svar på ofte stillede AB18-spørgsmål fra Kammeradvokaten

Det har siden den 1. januar 2019 været muligt at anvende det nye AB18-system, og der er løbende kommet en masse spændende spørgsmål til Kammeradvokaten gennem Bygherreforeningens AB18-Hotline. Spørgsmålene har spændt bredt fra vedtagelse af det nye regelsæt til detailspørgsmål om opgørelse af konventionalbod og mulighederne i den nye løsningstrappe. I nedenstående finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

Hvis du har brug for hjælp til afklaring af AB18-spørgsmål, kan du fortsat benytte dig af hotlinen hver onsdag mellem kl. 13:00-15:00 på telefon 31 12 62 03. Alternativt kan du stille spørgsmålet skriftligt via følgende formular, så vender Kammeradvokaten tilbage hurtigst muligt med et svar.

Ansvarsbegrænsning

Indholdet på siden/portalen sigter på at give overblik over nogle af de væsentligste nyskabelser i det nye aftalesystem. De gode råd og de tilhørende værktøjer er overordnede og generelle. Anvendelsen skal derfor altid vurderes kritisk i forhold til den konkrete opgave. Bygherreforeningen og Kammeradvokaten kan derfor ikke holdes ansvarlige, hvis man vælger at anvende indholdet på siden/portalen konkret.

Kurser og arrangementer: Bliv klogere på AB18-systemet