• Virksomhedskurser

Få et kursus tilpasset din organisations behov og ønsker

Når I er flere, der skal have fælles fodslag

Alle Bygherreforeningens medlemmer har mulighed for at tilmelde sig virksomhedskurser.

Bygherreforeningen kan arrangere, at I som bygherreorganisation kan afholde et af vores nuværende kursustilbud eller tidligere afholdte kurser hos jer. Således kan I sikre, at alle i organisationen bliver opkvalificerede på et konkret område, og I kan dermed skabe et fælles fundament for udvikling og viden i jeres organisation – lige når det passer jer, og til en favorabel pris.

Med et virksomhedskursus kan I skabe et fælles fundament for udvikling og viden i jeres organisation. Vi hjælper jer med alt det praktiske og sørger for et højt fagligt niveau.

Kontakt projektleder, Anne Kristine Busch, hvis du ønsker et kursus i din organisation.

Projektleder
Anne Kristine Busch

akb@bygherreforeningen.dk

Tlf.: 2286 1806

Kontakt Anne Kristine, hvis du ønsker et virksomhedskursus. I fællesskab tilpasser og målretter I kurset, så det passer til din organisations ønsker og behov.