• Interne kurser

Få et kursus tilpasset din organisations behov og ønsker

Når I er flere, der skal have fælles fodslag

Alle Bygherreforeningens medlemmer har mulighed for at tilmelde sig interne kurser.

Bygherreforeningen kan arrangere, at I som bygherreorganisation kan afholde et af vores nuværende kursustilbud eller tidligere afholdte kurser hos jer. Således kan I sikre, at alle i organisationen bliver opkvalificerede på et konkret område, og I kan dermed skabe et fælles fundament for udvikling og viden i jeres organisation – lige når det passer jer, og til en favorabel pris.

Med et intern kursus kan I skabe et fælles fundament for udvikling og viden i jeres organisation. Vi hjælper jer med alt det praktiske og sørger for et højt fagligt niveau.

Kontakt kursuschef, Christine Skovgaard Madsen, hvis du ønsker et kursus i din organisation.

KURSUSCHEF
Christine Skovgaard Madsen

csm@bygherreforeningen.dk

Tlf.: 2395 2143

Kontakt Christine, hvis du ønsker et internt kursus. I fællesskab tilpasser og målretter I kurset, så det passer til din organisations ønsker og behov.