Bygherreforeningen udbyder hvert år en række uddannelsesforløb. Som noget nyt udbyder vi i år et forløb til dig, som har brug for viden eller at blive opdateret på det ansvar og de hovedopgaver, som bygherren står i spidsen for. Ved at tilmelde dig forløbet, er du sikret plads på de forskellige kurser og deltager samtidig til reduceret pris.
Startdatoen for det uddannelsesforløb, du kan læse om her, er den 13. marts 2024.
Kort om uddannelsesforløbet ‘Introduktion til bygherrerollen’
Med dette uddannelsesforløb introduceres du til en række grundlæggende overvejelser, værktøjer og processer, du som bygherre bør være godt hjemme, når du udfører dine projekter. Undervejs i forløbet klædes du blandt andet på til at kunne håndtere de mange ansvarsområde, du har som bygherre, hvordan du kommer godt fra start i projektet, ligesom du bliver klogere på entrepriseret og udbudsret.
Forløbet består af en kombination af undervisning, gæsteoplæg, debat og gode cases, med indlæg fra både relevante fageksperter og andre bygherrer, og giver dig god forståelse for, hvordan du skal navigere i rollen som bygherre.
Uddannelsesforløbet indeholder følgende kurser:
Bygherrerollen 360: Styr på opgaver og ansvar
Dette kursus giver en introduktion til bygherrerollen for dig, som er ny i bygherrefaget eller har brug for at genopfriske din viden på området. Hvilken rolle indtager bygherren i projektet? Hvad indebærer rollen? Og hvad bør man være særligt opmærksom på i de første projekter? Bliv klogere på bygherrens mange ansvarsområder og på, hvordan du bedst griber bygherrerollen an.
Du kan læse mere om kurset her
Det gode byggeprogram
Uafhængigt af hvilken udbuds- eller konkurrenceform, man anvender i sit byggeri, er byggeprogrammet et essentielt redskab, som kan afklare bygherrens visioner og værdier. Det gode byggeprogram bliver til i en dialogproces og skaber det bedste fundament for, at det færdige byggeri lever op til bygherrens, driftspersonalet og brugernes forventninger. På dette kursus får du indsigt i, hvad et godt byggeprogram skal kunne og bør indeholde, og hvilken rolle det spiller i aftalesystemet.
Du kan læse mere om kurset her
Grundlæggende udbudsret for bygherrer
På dette kursus får du en grundlæggende introduktion til de udbudsretlige forhold, som er væsentlige for dig som bygherre. Du får kendskab til de forskellige udbudsformer og opmærksomhedspunkter i udbudsprocessen.
Du kan læse mere om kurset her
Grundlæggende entrepriseret for bygherrer
På dette kursus får du en grundlæggende introduktion til byggeriets aftaleforhold. Kurset tager dig igennem de grundlæggende organisatoriske forhold i byggesager og giver dig en god platform til at overskue og navigere i de entrepriseretslige regler. Kurset henvender sig til dig, som har brug for en god basisintroduktion til AB-systemet.
Du kan læse mere om seminaret her
Hvem henvender uddannelsesforløbet sig til?
Forløbet ‘Introduktion til bygherrerollen’ henvender sig særligt til dig, der er ny i rollen som bygherrer, eller dig som har brug for at blive opdateret på de roller, ansvar
Praktisk
Forløbet består af i alt fire kursusdage, som afholdes på datoerne 13. marts, 9. april, 24. september og 8. oktober 2024. Alle kurserne i forløbet afholdes i København. Kurserne er alle inklusiv morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe. Læs mere om praktisk information.
Tilmeldingsvilkår
Når du tilmelder dig et uddannelsesforløb fra Bygherreforeningen modtager du en bekræftelse med det samme, og du er herefter tildelt en plads på forløbet.
Deltagergebyret faktureres tidligst 14 dage før forløbets første kursusdag. Du kan frit flytte eller afmelde dig hele forløbet indtil 30 dage før den første kursusdag.
Efter de 30 dage er tilmeldingen bindende og du vil modtage en faktura på det fulde beløb.
Er du alligevel forhindret i at deltage en af kursusdagene f.eks. på grund af sygdom, er du naturligvis velkommen til at sende en anden fra din virksomhed i dit sted. Du skal blot sende en e-mail til Rikke Mønster rsm@bygherreforeningen.dk og oplyse om ændringen.
Ved udeblivelse fra forløbet faktureres deltageren for det fulde beløb
Ved uforudsete hændelser (f.eks. ved undervisers sygdom) eller manglende tilmeldinger kan arrangementet flyttes eller aflyses. Bliver arrangementet flyttet til en anden dato, har du mulighed for at framelde dig uden beregning.