Viden & aktuelt i kategorien:
Kompetenceudvikling


Bygherren for bordenden

, /
Få optimeret dit beslutningsgrundlag og placer dig for bordenden i dine projekter med et godt greb om byggeriets styringsredskaber. Dette seminar giver dig indsigt i, hvordan du med begreber som kvalitetsmål, videndeling, data og åbenhed i samarbejdet kan styrke dit beslutningsgrundlag og etablere grundlaget for bedre en byggeproces med dine samarbejdspartnere med hånden på kogepladen og dig for bordenden.

Facilitering og teamledelse i byggeprojekter

, /
Med dette læringsforløb får du både viden og redskaber, og bliver trænet i at opbygge, facilitere og udvikle de interpersonelle relationer i projektet, så du kan skabe stærkere resultater sammen med andre mennesker på alle niveauer.

Bygherrernes projektlederuddannelse Del 1: Projekt- og procesledelse

, , , /
Projektlederuddannelsen er direkte målrettet de udfordringer, du som projektleder står over for på et byggeprojekt. Uddannelsens første del fokuserer på projekt- og procesledelse i byggeriet gennem konkrete projektledelsesmodeller og styringsværktøjer.

Bygherrernes Projektlederuddannelse

, , , /
Projektlederuddannelsen er direkte målrettet de udfordringer, du som proces- og projektleder står over for på et byggeprojekt. Uddannelsen udbydes i samarbejde med Implement Consulting Group.

Bygherrernes Projektlederuddannelse Del 2: Strategisk ledelse, forretninger og processer

/
Projektlederuddannelsen er direkte målrettet de udfordringer, du som proces- og projektleder står over for på et byggeprojekt. Uddannelsens anden del fokuserer på strategiske valg, beslutningsgrundlag og samarbejdsstrategier.