• Netværk om studiemiljø på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser

I dette netværk sætter vi fokus på studiemiljøet på ungdomsuddannelser, voksenuddannelse og videregående uddannelser. Hvordan sikrer vi gode studiemiljøer og læringsmiljøer, arbejder aktivt med campusdannelse og attraktivitet på uddannelsesinstitutionerne? I netværket vil bygherrer og rådgivere diskutere, hvordan vi kan udvikle de fysiske rammer.

Indhold

Når vi bygger, drifter og udvikler de fysiske rammer på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser skal vi både tænke på gode læringsmiljøer, studiemiljøer og plads til både, at de studerendes sociale liv kan udfolde sig på uddannelsesinstitutionen og et godt campusmiljø, som åbner sig for det omkringliggende samfund. Samtidig skal vi skabe gode kontorer og personalefaciliteter for lærere og forskere.

I dette netværk kan du blive inspireret og indhente ny faglig viden om de fysiske rammer på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser.

Vi drøfter både udfordringer og muligheder for at udvikle gode studie- , lærings- og campusmiljøer. Som medlem af netværket får du faglige oplæg fra førende eksperter på området og mulighed for at komme på interessante studieture, hvor du ser eksempler på innovative studie- og uddannelsesmiljøer landet over.

Netværket er for dig, som arbejder med drift, udvikling og planlægning af de fysiske rammer på en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse, og som gerne vil opbygge et netværk og erfaringsudveksle med andre. Netværket er derudover åbent for bygherrerådgivere, arkitekter og andre, som ønsker at blive klogere på og erfaringsudveksle om gode studie- og campusmiljøer for unge og voksne.

Netværket udbydes i samarbejde med DEA.

Det nyopstartede netværk mødes første gang den 5. maj 2021. Dette møde foregår online.
Der er allerede nu en række deltagere tilmeldt, de kommer bl.a. fra følgende organisationer: Tænketanken DEA, Københavns Universitet, Aarhus Universitet, Tietgen, Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier, Domea.dk, DTU og CBS.

Tilmelding og pris

Netværket mødes to gange årligt, og der er fuld forplejning på hvert møde.

Prisen for et års deltagelse er 3.000 kr. ex. moms for medlemmer af Bygherreforeningen og 3.400 kr. ex moms for ikke-medlemmer af Bygherreforeningen.

Har du spørgsmål til deltagelsen i netværket, kan du sende en mail til info@bygherreforeningen.dk

kompetencechef
Christine Skovgaard Madsen

csm@bygherreforeningen.dk

Tlf.: 2395 2143

Kurser og arrangementer relateret til emnet

 • 22
  april
  Drift - Online

  Byudvikling i Aarhus Ø: Fællesskaber med fart på

  Kom med på virtuel studietur til Aarhus Ø. Et område der udvikler sig med høj fart, og som i de seneste år har givet aarhusianerne nye muligheder, mødesteder og fællesskaber…

 • 27
  maj
  Samfundsansvar - København

  Universelt design og ligeværdig adgang for alle

  Universelt design handler om meget mere end tilgængelighed, ramper og handicaptoiletter. Det handler om ligeværdig adgang og deltagelsesmuligheder for alle mennesker. På denne dag sætter vi fokus på, hvordan du…

 • 25
  august
  Planlægning - København

  Fremtidens idræts- og fritidsfaciliteter

  I idrætsbyggeri gemmer der sig store potentialer i forhold til blandt andet sociale indsatser og sundhed. Ikke mindst hvis vi tænker multifunktionalitet, partnerskaber og nye brugergrupper sammen. På denne temadag…