Program

 

08:15-08:20 Branchen set fra toppen af byggekranen: Hvor er vi nu – og i det kommende kvartal?

Vi starter dagens Bygherre Briefing med et nyhedsoverblik, hvor vi kravler op i toppen af byggekranen og med et helikopterperspektiv på byggebranchen fremhæver direktør, Henrik L. Bang, de vigtigste tendenser fra branchen netop nu.

Henrik L. Bang, direktør, Bygherreforeningen

 

08:20-08:30 Projektøren rettes mod: Bygherreforeningens bæredygtighedspolitik

Dagens fokus er på Bygherreforeningens bæredygtighedspolitik 2023. Næstformand Olli Fischer dykker ned i politikken og giver sit input til, hvad vi har lært indtil nu og hvad bygherrerne skal være særligt opmærksomme på i fremtiden.

Olli Fischer, Global Head of Sustainability and Construction, NREP, og næstformand i Bygherreforeningen og Henrik L. Bang, direktør, Bygherreforeningen

 

08:30-08:40 Værktøjskassen åbnes: Gode råd til bygherrens arbejde med bæredygtighed

Fyld værktøjskassen med dagens konkrete råd fra Olli Fischer, som giver dig input til, hvordan du som bygherre kan arbejde mere med bæredygtighed. Olli kommer med de vigtigste pointer, som du kan tage med dig fra dagens Bygherre Briefing for at lette din hverdag som bygherre.

Olli Fischer, Global Head of Sustainability and Construction, NREP, og næstformand i Bygherreforeningen og Henrik L. Bang, direktør, Bygherreforeningen

 

08:40-08:45 Afrunding

 

08:45 Tak for i dag!

 

Har du et ønske til et emne, der skal behandles på en Bygherre Briefing?
Send din idé til projektleder Ida Toftegaard Clausen.